Office Manager

Niveau: mbo+ werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Werklocatie: Den Haag

Vind jij zaken tot in de puntjes regelen voor je collega’s het leukste wat er is? Werk je graag als spin in het web, ben je organisatorisch en communicatief sterk en omschrijf je jezelf als enthousiast, secuur en hands-on? Dan is deze rol iets voor jou.

Wat ga je doen?

Als Office Manager ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende organisatorische en ondersteunende werkzaamheden rondom administratie, communicatie, procesverbetering en HR binnen VPS Nederland. Je speelt een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jouw collega’s hun werk goed kunnen doen.

De telefoontjes naar VPS komen bij jou binnen. Algemene vragen beantwoord je zelf, specifiekere vragen zet jij door naar de juiste collega. Je verzorgt de binnenkomende en uitgaande post en beheert de algemene email. Al het papierwerk dat ondertekend moet worden gaat door jouw handen. Jij zorgt ervoor dat de documenten in orde zijn en dat alles op tijd en door de juiste persoon gezien en ondertekend wordt.

Je werkt vanuit het gezellige kantoor in Den Haag, waar (nu in mindere mate) collega’s de hele dag in en uit lopen. Jij zorgt ervoor dat het kantoor er te allen tijde netjes en representatief uitziet. Je ontvangt de gasten op een vriendelijke manier en uiteraard zorg je ervoor dat er altijd voldoende koffie of thee aanwezig is. Wanneer er bezoek uit het buitenland is, regel jij de tickets, taxi’s, hotelovernachtingen en alle overige zaken die geregeld moeten worden.

Daarnaast ben jij degene die zorgt voor de perfecte start van een nieuwe collega. Je zorgt ervoor dat iedereen over de juiste middelen beschikt om het werk goed uit te kunnen voeren. Telefoon, laptop, visitekaartjes, werkkleding maar ook de aanvragen voor een nieuwe auto gaan via jouw bureau. Daarnaast beheer jij de gegevens van alle collega’s in het systeem ADP (verlof, verzuim et cetera).

Kortom, jij bent de drijvende kracht achter een goed lopende organisatie. Jij laat je niet snel van de wijs brengen, houdt overzicht, brengt energie en orde en haalt oprecht voldoening uit het ondersteunen van je collega’s.  Je vindt het prima om alleen te werken maar staat tegelijkertijd voor iedereen klaar.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het vooral heel erg leuk vindt om te regelen, organiseren en administreren. Jij bent een open en energieke collega, die goed communiceert, altijd het overzicht houdt en secuur werkt. Je bent dan ook op je best wanneer je als spin in het web de organisatie kan ondersteunen.

Daarnaast beschik je over:

  • Mbo+ niveau (diploma of verkregen door werkervaring);
  • prima communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels) in woord en geschrift;
  • sterke administratieve en organisatorische vaardigheden.

Wat bieden we jou?

  • Veel vrijheid om zelf invulling te geven aan je werkzaamheden;
  • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • Alle middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen;
  • Salaris passend bij jouw relevante kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Interesse? Laat het ons weten en stuur voor 23 april jouw cv o.v.v Vacature Office Manager t.a.v. Jeroen van der Poel via werken@vps-nl.com. Onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgen er twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Over VPS Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Wij beheren, onderhouden en beveiligen elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst. Bezoek voor meer informatie vps-nl.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500 gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen wij leegstaand vastgoed voor overheid, gemeentes, institutionele beleggers en woningcorporaties.

18.500 vastgoedinspecties

Per jaar voeren wij meer dan 18.500 vastgoedinspecties uit.

3.000 tijdelijke gebruikers

Deze betrokken ondernemers, kunstenaars en bewoners beschermen het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60 enthousiaste medewerkers

Ons professionele team staat graag voor u klaar.

Compare listings

Vergelijken