VPS organiseert werkbezoek in de Koepelgevangenis in Breda op do 22 juni 2017

VPS FutureDome

FutureDome staat voor een dynamische community die op het terrein van de voormalige koepelgevangenis in Breda een bijdrage levert aan de toekomst van Breda.

De gebouwen op het terrein bieden ruimte aan huurders die vanuit hun professie en passie werken aan zes toekomstgerichte thema’s.
Sinds december 2016 is het tijdelijk beheer van de voormalige koepelgevangenis in Breda door het Rijksvastgoedbedrijf gegund aan VPS. Het terrein, dat wij voor een periode van twee jaar hebben omgedoopt tot FutureDome, biedt nu ruimte aan een diversiteit aan bijzondere ondernemingen. Van startup tot gevestigde partij, van profit tot non-profit en van creatief tot innovatief: de verschillende beroepsgroepen maken van het historische gevangeniscomplex een inspiratievolle plek.

Met deze editie van het werkbezoek bieden wij u graag een kijkje in de keuken van dit bijzondere leegstandbeheerproject in Breda. Maak met ons een kleine tijdreis van verleden naar heden. Ervaar het complex als levensechte gevangenis en beleef het terrein daarna als dynamische, hedendaagse broedplaats. 

Voor wie?

Interessant voor partijen die geconfronteerd worden met leegstaand vastgoed of herontwikkellocaties: woningcorporaties, gemeenten, overheid, projectontwikkelaars, private en institutionele beleggers.

Programma

12:00 — 13:00 Ontvangst en ludieke prison experience

13:00 — 14:00 Lunch en netwerken

14:00 — 15:00 Presentatie over tijdelijk beheer van de Koepelgevangenis (Jeroen van der Poel, Managing Director VPS)

15:00 — 16:00 Rondleiding over het terrein

Meld u aan

Meld u aan voor dit unieke werkbezoek via deze link of stuur een e-mail naar communicatie@​vps-​nl.​com. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U ontvangt na 1 juni 2017 een bevestiging van uw deelname.