VPS Nederland lanceert nieuwe website over Tijdelijke beveiliging

VPS Nederland lanceert vandaag haar nieuwe website vps​beveilig​ing​.nl over Tijdelijke beveiliging. 

Uitbreiding dienstenpalet
De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid: van leegstandbeheer door huisvesting van tijdelijke gebruikers tot het leveren van een breed scala aan innovatieve beveiligingsoplossingen voor objectbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging, manbeveiliging en brandbeveiliging & evacuatie.

Groeiende marktpositie
De marktpositie van de divisie VPS Beveiliging blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie en eigenaren van leegstaand vastgoed. Daarnaast bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandveiligheid en evacuatie. 

Nieuwe website
VPS ziet volop kansen om haar markpositie op het gebied van tijdelijke beveiliging de komende jaren nog verder te verstevigen en zich door te ontwikkelen als professionele partner in tijdelijke beveiliging. Hier past een website bij die aansluit bij deze ambities. De nieuwe website is gebouwd met behulp van moderne technieken, is volledig responsive en heeft naast een frisse vormgeving een verbeterde navigatie. Het is een website met ambitie en een platform om actief te kunnen communiceren met onze opdrachtgevers. 

Bekijk de nieuwe website vps​beveilig​ing​.nl

Nieuwe website VPS Beveiliging