VPS maatregelen n.a.v. COVID-19 / coronavirus

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft premier Mark Rutte op donderdag 12 maart 2020 maatregelen aangekondigd. Afgelopen weekend zijn deze maatregelen verder aangescherpt.

Het besluit van VPS is om de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op te volgen en waar mogelijk onze bedrijfsactiviteiten daarop aan te passen. Dit betekent onder andere dat medewerkers met ziekteverschijnselen thuisblijven en dat we zoveel mogelijk vanuit huis werken. Daarnaast hebben we onze hygiënemaatregelen ten aanzien van sociale contacten aangescherpt.

Onze regiokantoren zijn open, maar met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen werken wij momenteel uitsluitend op afspraak. In het geval van calamiteiten zijn wij, zoals altijd, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 088 018 38 00.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie. Heeft u vragen of opmerkingen over deze maatregelen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088 018 38 00 of info@​vps-​nl.​com. Uiteraard is uw vaste VPS contactpersoon of regiokantoor ook bereikbaar voor eventuele verdere toelichting.