VPS lanceert innovatieve stalen beveiligingsdeur VPS SmartDoor met bluetooth vergrendelingssysteem

Tuesday 06 February 2018

De beveiligingstak van leegstandbeheerder- en beveiliger VPS Nederland lanceert de VPS SmartDoor. Deze innovatieve stalen beveiligingsdeur met bluetooth vergrendelingssysteem creëert een effectieve toegangsmanagementoplossing voor leegstaand vastgoed die optimaal beveiligt, ontzorgt en kosten bespaart.

Vergrendeling en ontgrendeling op afstand

De VPS SmartDoor zorgt voor optimale bescherming van een leegstaand pand, terwijl aan legitieme bezoekers gemakkelijk toegang verleend kan worden. De deur is op drie punten vergrendeld en beschikt over degelijke pianoscharnieren. Het plaatsen van de deur veroorzaakt geen schade aan een object. 

Het ingebouwde bluetooth slot, het VPS SmartLock, zorgt voor vergrendeling en ontgrendeling van de deur op afstand. Het toegangsmanagement vindt plaats vanuit een app die het mogelijk maakt om legitieme bezoekers toegang te verlenen tot het pand, zonder dat de pandeigenaar of –beheerder in de weer is met sleutels of zelf daadwerkelijk aanwezig hoeft te zijn. Tevens is via de app alle toegangsmanagementinformatie rondom het vastgoed beschikbaar. Zo is het mogelijk om te zien wie het pand betreden hebben en wanneer dit heeft plaatsgevonden. Ook het toevoegen of intrekken van autorisaties vindt plaats vanuit de app. Deze methode zorgt voor een hoge mate van efficiëntie, veiligheid, controle en inzicht. 

Effectief toegangsmanagement 

Jeroen van der Poel, Managing Director VPS, over de VPS SmartDoor: “Effectief toegangsmanagement is essentieel als het gaat om het beheer van leegstaand vastgoed. De VPS SmartDoor zorgt voor een efficiënte gang van zaken rondom een pand: de juiste mensen kunnen het object betreden zonder gedoe met sleutels of veelvuldige pandbezoeken.”

Representatieve uitstraling

De VPS SmartDoor kan worden uitgerust met bestickering om de deur optimaal aan te laten sluiten bij de omgeving. Deze bestickering wordt aangebracht op de buitenzijde van de deur en bootst desgewenst het aanzicht van een reguliere deur na. Op deze wijze is een representatieve uitstraling gewaarborgd, wat van groot belang kan zijn als het pand zich bijvoorbeeld in een woonwijk of winkelgebied bevindt.

Lees meer >

Terug