VPS lanceert innovatieve bluetooth sleutelkluis VPS SmartLockbox

De beveiligingstak van leegstandbeheerder- en beveiliger VPS Nederland lanceert de VPS SmartLockbox. Deze innovatieve bluetooth sleutelkluis wordt aan de buitenzijde van een vastgoedobject geplaatst en maakt het mogelijk om middels een app eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement te voeren.

Kostenbesparing

Het gebruik van de VPS SmartLockbox zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing voor vastgoedmanagers en –eigenaren. Met internettoegang is het mogelijk om via een app honderden VPS SmartLockbox units overal ter wereld te beheren en legitieme bezoekers op afstand toegang te verlenen.

Toegangsmanagement op afstand

Jeroen van der Poel, Managing Director VPS, over de VPS SmartLockbox: Effectief toegangsmanagement is essentieel als het gaat om het beheer van leegstaand vastgoed. De VPS SmartLockbox zorgt voor een efficiënte gang van zaken rondom een pand: de juiste mensen kunnen het o bject betreden zonder gedoe met sleutels of veelvuldige pandbezoeken.”

Toegangsmanagement op afstand

GEO-Fencing

De VPS SmartLockBox maakt gebruik van GEO-Fencing. Dit betekent dat de gebruiker zich binnen 60 meter van de box dient te bevinden. Als de gebruiker verder gaat dan deze afstand, wordt een waarschuwing gegenereerd. GEO-Fencing maakt het tevens mogelijk om te weten of een gebruiker zich in de buurt van een VPS SmartLockbox bevindt. Ook registreert het systeem hoe lang de gebruiker aanwezig is. Deze informatie is waardevol als het gaat om bijvoorbeeld werken met aannemers die de periode dat zij op locatie zijn in rekening brengen. 

Voor nadere informatie over of fotomateriaal van de VPS SmartLockbox kunt u contact opnemen met: 

VPS Nederland
Tessa van Leeuwen (marketing & communicatie)
E: communicatie@​vps-​nl.​com | T: 088 018 38 00 | M : 06 520 286 86