VPS lanceert draadloos alarmsysteem JCB Alert Tower voor bouwterreinen en leegstaand vastgoed

Tuesday 21 November 2017

De terreinbeveiligingstak van leegstandbeheerder- en beveiliger VPS Nederland lanceert de JCB Alert Tower: een videobeveiligingstoren die door middel van innovatieve alarmtechnologie zorgt voor het snel en effectief beveiligen van (bouw-)terreinen en leegstaande panden. 

Instapmodel
De nieuwe beveiligingstoren is het nieuwe instapmodel op het gebied van camerabeveiliging en is kleiner de bestaande JCB Smart Tower. Daarom is het beveiligingsproduct zeer praktisch in gebruik en gemakkelijk te (ver)plaatsen. De JCB Alert Tower is binnen een uur op locatie geïnstalleerd en inzetbaar als standalone unit of als aanvulling op andere beveiligingssystemen. Bij activatie wordt een video van 10 seconden opgenomen en ter beoordeling verstuurd naar de VPS meldkamer, waarna - indien nodig - hulpdiensten worden aangestuurd. 

Geen infrastructuurvereisten
De basis van de JCB Alert Tower bestaat uit een toren met twee VPS Alert camera’s. De mast heeft een basishoogte van 1.70 meter en is uitschuifbaar tot 2.30 meter. De gele, vandalismebestendige behuizing is waterdicht en voorzien van GPRS / 3G radiocommunicatie. Er zijn geen infrastructuurvereisten, waardoor de JCB Alert Tower op nagenoeg elke locatie geïnstalleerd kan worden. 

Effectieve beveiliging voor elke locatie
De JCB Alert Tower kan uitgebreid worden door het aan te sluiten op maximaal 22 andere units. De beveiligingstoren kan tevens verbonden worden met andere JCB Alert Towers, JCB Smart Towers (de grotere variant van de JCB Alert Tower) en individuele VPS Alert camera’s. Een JCB Alert Tower (al dan niet uitgebreid tot een netwerk met meerdere beveiligingsproducten) vormt zo een zichtbaar, effectief afschrikmiddel, ongeacht hoe groot de locatie of hoe hoog het gewenste beveiligingsniveau is.

Meer weten?
Wilt u een offerte aanvragen voor beveiliging van uw (bouw)locatie of meer weten over onze beveiligingsproducten? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Jan-Willem Tellegen – Adviseur Terreinbeveiliging
E Jtellegen@vps-nl.com
T 06 278 873 74
 

Terug