VPS Guardians lanceert een nieuwe website voor leegstandbeheer

VPS Guardians hebben een nieuwe website

VPS Guardians lanceert vandaag haar nieuwe website, vps​-guardians​.co​.uk, een interactieve website voor leegstandbeheer in het Verenigd Koninkrijk. VPS Guardians is het Engelse broertje van VPS Nederland en is sinds 2015 actief. Zij bieden betaalbare woonruimte in onder andere de regio’s London, Bristol, Birmingham en Manchester. 

Groeiende marktpositie
De positie van VPS Guardians is blijven groeien, momenteel beschermen meer dan 1000 bruikleners de eigendommen onder ons beheer in het Verenigd Koninkrijk. We werken voor verschillende klanten, variërend van woningcorporaties tot lokale overheden en vastgoedbeleggingsmaatschappijen. Wij bieden effectieve oplossingen om leegstandskosten en ‑risico’s te minimaliseren, om u te helpen aan verzekeringsverplichtingen te voldoen, om de negatieve impact op de lokale omgeving te beperken en om de waarde van uw eigendom te behouden.

VPS Groep
VPS Guardians maakt deel uit van de VPS Group, Europees marktleider in beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand vastgoed. VPS Group heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft meer dan 900 mensen in dienst.

Nieuwe website
VPS Guardians ziet volop kansen om haar positie op het gebied van leegstandbeheer in het Verenigd Koninkrijk te versterken in de komende jaren, we zijn er trots op een positieve oplossing te bieden voor leegstaand vastgoed en onze bijdrage te leveren aan het bestrijden van het woningtekort. Onze nieuwe website past in deze ambitie, is toonaangevend, volledig responsief en heeft verbeterde navigatie naast een nieuw ontwerp. Het is een website met ambitie en een platform om actief te communiceren met onze bruikleners en klanten.