VPS beveiligt tentoonstelling ‘Vormidable’

Den Haag, 18 mei 2015VPS verzorgt tijdens de tentoonstelling Vormidable’, te bezichtigen van 20 mei t/​m 30 augustus 2015 op het Lange Voorhout in Den Haag, de camerabeveiliging van de sculpturen.

JCB Smart Tower

Elke zomer verandert het Lange Voorhout in Den Haag in een openluchtmuseum. Museum Beelden aan Zee heeft VPS gevraagd om de camerabewaking van de verschillende sculpturen voor haar rekening te nemen. De tijdelijke beveiliging van terreinen verzorgt FMT in de Benelux onder haar VPSitex Benelux BV label. Op het Lange Voorhout heeft VPS afgelopen week vijf JCB Smart Towers geïnstalleerd.

De Smart Tower reeks omvat alle componenten die nodig zijn voor de levering van tijdelijke en effectieve CCTV bewaking in een solide en robuuste behuizing. Een vandalismebestendige draai- en kantelbare camera, die is aangevuld met infrarode en/​of thermische camera’s, een keuze aan bewegingsdetectoren, een digitale recorder en een omroepsysteem zorgen voor een complete oplossing voor het beveiligen van terreinen en afgelegen locaties. De Smart Towers worden ingezet in verschillende segmenten o.a. in de bouw, bij slooplocaties, windparken, spoorwerkzaamheden en evenementen.

Tentoonstelling Vormidable

De opening van de tentoonstelling zal plaatsvinden op 20 mei a.s. in aanwezigheid van Hare majesteit Koningin Máxima en Hare majesteit Koningin Mathilde. De tentoonstelling Vormidable’ is een visueel spektakel met werk van gevestigde én jonge, opkomende Vlaamse kunstenaars. Aanleiding voor dit thema is de viering in 2015 van 20 jaar culturele samenwerking tussen Nederland en Vlaanderen.