Sintvoorieder1 betrekt ruimte van VPS

Voor het zesde jaar op rij zet een groot team vrijwilligers van stichting Sintvoorieder1 zich in om Sinterklaascadeaus in te zamelen voor kinderen waarvan de ouders of verzorgers afhankelijk zijn van de voedselbank of die in een (crisis)opvang zitten. De stichting richt zich op kinderen in regio Haaglanden en Amsterdam. 

In de afgelopen jaren heeft de stichting al tienduizende cadeaus verdeeld en het streven is om dit jaar minimaal 4.500 kinderen te voorzien van een presentje. Vanaf dit weekend betrekt de stichting een werkruimte via VPS om daar alle inpak- en verzamelbijeenkomsten te organiseren. VPS steunt van harte deze stichting is blij een steentje bij te dragen. Om al deze kinderen ook een fijne 5 december te bezorgen kunnen ze alle hulp goed gebruiken! Acties van scholen, instellingen of bedrijven om speelgoed in te zamelen of particuliere acties met vrienden en kennissen zijn van harte welkom. Daarnaast is er altijd ruimte om mee te helpen tijdens de inpak- en inzamelingsavonden. 

Wil jij graag doneren aan deze stichting of wil je meer informatie? Bekijk de website www​.sintvoorieder1​.nl, check de Facebookpagina of stuur een email naar info@​sintvoorieder1.​nl

Sintvoorieder1