Netwerken in de gevangenis! Durft u het aan?

Thursday 28 September 2017

VPS en VGME vieren feest! VGME bestaat 15 jaar en viert dat samen met hoofdsponsor VPS op een wel heel bijzondere locatie: de Koepelgevangenis in Breda.

Dit Rijksmonument is sinds december 2016 in beheer bij VPS en omgedoopt tot 'FutureDome'. Maak met ons een kleine tijdreis van verleden naar heden. Ervaar het complex als levensechte gevangenis en beleef het terrein daarna als dynamische, hedendaagse broedplaats. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om te netwerken!

Programma

  • 16:15 – 17:00    Inloop en welkom
  • 17:00 – 18:00    Ludieke prison experience
  • 18:00 - 19:00     Diner
  • 19:00 - 20:00     Plenaire sessie & borrel
  • 20:00 – 21:00    Rondleiding over het terrein

Voor wie?

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor partijen die geconfronteerd worden met uitdagingen rondom (leegstaand) vastgoed of herontwikkellocaties: woningcorporaties, gemeenten, overheid, projectontwikkelaars, private en institutionele beleggers.

Aanmelden

Netwerken in de gevangenis! Durft u het aan? Meld u hier aan of stuur dan een e-mail met uw naam, bedrijfsnaam en functie naar communicatie@vps-nl.com.

Let op: vanwege de aard van het programma kunnen we een beperkt aantal gasten ontvangen. De deelnamebevestigingen worden begin september verstuurd. 

Terug