Jan van den Hogen vergroot rol van vastgoedinvesteerder in Stichting VGME

Conform het rooster van aftreden en met instemming van de Raad van Commissarissen heeft Rob Sprenkels zijn werkzaamheden als Secretaris van Stichting VastgoedManagers-Expert (VGME) aan Jan van den Hogen overgedragen.

In zijn bestuursperiode van ruim zeven jaar heeft Sprenkels een belangrijke bijdrage geleverd aan het versterken van het bestuursmodel en de pijlers die het fundament van VGME vormen, zoals de jaarlijkse bijeenkomsten en daaraan gekoppeld het geïntroduceerde VGME PE- systeem, dat toegang geeft tot opname in het register van VGME.

Reacties

Met trots kijk ik terug op de stappen die VGME gemaakt heeft, om te groeien naar een aantrekkelijke én toch ook een heel toegankelijke organisatie van en voor bevlogen professionals op het gebied van vastgoed. Om die reden voelt het ook goed dat Jan van mij het stokje overneemt en vertrouw erop dat ook hij erin zal slagen om ons VGME’ verder te laten groeien, samen met onze leden en het complete bestuur”, zegt Rob Sprenkels die zal toetreden tot de Raad van Commissarissen van VGME.

Jan van den Hogen (foto) heeft in de beginjaren van VGME eveneens deel uitgemaakt van het Bestuur van VGME. Met de komst van Van den Hogen wordt de positie van de vastgoedinvesteerder binnen VGME versterkt en uitgebouwd.

Vanuit mijn achtergrond als wereldwijd opererende portfolio/​relatiemanager bij één van s werelds grootste investeringsbanken (Deka) in vastgoed, kan ik kennis en kunde inbrengen in VGME, die de leden zich eigen kunnen maken en waar zij hun voordeel mee kunnen doen, en omgekeerd ontvang ik andere kennis en kunde weer terug. Dat is de kracht van VGME, dat is wat VGME voor mij betekent en ik ben blij de vereniging de komende jaren als secretaris te mogen faciliteren”, aldus Jan van den Hogen MSc MRICS RVGME.

Samenstelling

Het Bestuur van VGME bestaat vanaf begin dit jaar uit: voorzitter Loek Langezaal RVGME, Secretaris Jan van den Hogen MSc MRICS RVGME en financieel Bestuurder drs. Koert-Hans Smit

RvC van VGME bestaat uit: Michel Capitein (voorzitter), Joost Veltman Norman Klein en Rob Sprenkels.

Bron: vast​goed​jour​naal​.nl