FMT en VPSitex gaan verder als VPS Nederland

Monday 30 May 2016

Den Haag, 30 mei 2016 - Leegstandbeheerder FMT en vastgoedbeveiliger VPSitex gaan verder als VPS Nederland. Beide organisaties maakten al onderdeel uit van VPS Group, een internationaal opererende vastgoedbeheerder en – beveiliger met een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Compleet dienstverleningspakket
Sinds april 2013 is VPS Group het moederbedrijf van FMT. De Nederlandse dependance van VPS Group, VPSitex, is vanaf dat moment gaan opereren als beveiligingstak van FMT. De afgelopen jaren zijn de leegstandbeheer- en beveiligingsdiensten steeds meer met elkaar verweven geraakt. Norman A. Klein, bestuursvoorzitter: “We merken dat er vanuit onze klanten een steeds grotere behoefte bestaat aan een full-service pakket. Veel leegstaande locaties lenen zich uitstekend voor tijdelijke ingebruikname door bewoners of ondernemers, maar er zijn ook objecten waar beter alarmsystemen ingezet kunnen worden. En soms is een combinatie van deze twee oplossingen passend. Wij bieden eigenaren van leegstaand vastgoed een complete dienstverlening: van tijdelijke ingebruikname door representatieve bewoners of (startende) bedrijven tot beveiligingsoplossingen. Tevens leveren wij onderhoudsdiensten gerelateerd aan leegstand, zoals het gebruiksklaar maken van vastgoed, het verwijderen van graffiti, schimmelbestrijding of reparatiewerkzaamheden als gevolg van vandalisme, weersomstandigheden of waterschade.”

Nieuwe naam, nieuwe website
De nieuwe slogan ‘beveiliging, beheer & onderhoud’ geeft aan waar VPS Nederland voor staat: het leveren van een full-service concept voor eigenaren van leegstaand vastgoed, (bouw-)terreinen en ontwikkellocaties. De vernieuwde organisatie lanceert tevens een nieuwe website: www.vps-nl.com.

Provada
Op 7, 8 en 9 juni presenteert het (ver)nieuw(d)e bedrijf zich tijdens vastgoedbeurs Provada 2016, waar het voor het derde jaar op rij standhouder is.

Over VPS Group
VPS Group is Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beveiligt meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst. www.vpsgroup.com  

Terug