De Trappenberg in Huizen houdt Open Dag op donderdag 28 maart 2019

Utrecht, 12 maart 2019VPS Nederland, beheerder en exploitant van tijdelijke werkruimtes op voormalig revalidatiecentrum de Trappenberg in Huizen, organiseert op donderdag 28 maart 2019 een open dag op het terrein aan de Crailoseweg.

Programma

De open dag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het betrekken van een werkruimte in een van de gebouwen die hiervoor beschikbaar zijn gesteld. Aanmelden voor de open dag is niet nodig, bezoekers zijn welkom bij de hoofdingang tussen 11:00 en 15:00 uur (parkeren is mogelijk nabij de Mytylschool aan de Crailoseweg 116). Geïnteresseerden kunnen zelf een kijkje nemen op het terrein of deelnemen aan een van de georganiseerde rondleidingen (duurt ca. 45 min.) om 12:00 uur, 13:00 of 14:00 uur. Tijdens de rondleidingen worden de beschikbare ruimtes getoond en kunnen deelnemers zittende ondernemers ontmoeten.

Trappenberg open dag

Tijdelijk concept

De Trappenberg aan de Crailoseweg in Huizen wordt herontwikkeld voor wonen met zorg en voorzieningen voor gezondheid en vitaliteit. De investeerders en ontwikkelaars Amvest en Waterland Real Estate hebben het terrein hiervoor verworven van Stichting Behandelcentra Merem. In de tussentijd is VPS door de eigenaar aangesteld om te zorgen voor een zinvolle tijdelijke invulling van de locatie. Er zijn nog diverse werkruimtes op het terrein beschikbaar voor startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema’s Sociaal-Cultureel of Sociaal-Medisch. Een werkruimte op de Trappenberg is beschikbaar v.a. € 350,- per maand. 

Meer informatie over tijdelijke werkruimtes op de Trappenberg is te vinden op www​.vps​-nl​.com/​t​r​a​p​p​e​nberg.