Monteur (VPS Beveiliging)

Niveau: mbo werk- en denkniveau
Dienstverband: fulltime / 40 uur
Standplaats: Montfoort
Werkgebied: heel Nederland

Heb jij twee rechterhanden, een neus voor techniek en affiniteit met de bouwbranche? Zoek jij een rol met veel vrijheid, afwisseling en ruimte voor eigen initiatief? Kom ons team versterken!

Wat ga je doen?

Als monteur bij VPS Beveiliging ben jij degene die verantwoordelijk is voor de probleemloze plaatsing en het onderhoud van de oplossingen (zoals VPS Smart Towers, VPS Alert Towers en VPS FireAlert) bij onze opdrachtgevers. Ook verhelp je storingen bij de geplaatste beveiligingsoplossingen en branddetectie- en evacuatiesystemen. Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen de bouwbranche, maar we werken ook voor scheepswerven, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Zo draag jij elke dag weer bij aan een veiliger Nederland.

In jouw rol stel je je op als specialist en zorg je elke keer weer voor een perfect werkende installatie. Je verlaat de locatie pas als jij het vertrouwen hebt dat alles werkt zoals het hoort. Door onze grote diversiteit aan opdrachtgevers, is geen enkele dag en geen enkele locatie hetzelfde. Jij geniet ervan om elke dag weer in je bus te stappen en op de meest bijzondere plekken in Nederland te komen. De ene dag installeer je een beveiligingsoplossing op een drijvend ponton, de volgende dag sta je achter de hekken van een zwaar beveiligde locatie. Je helpt de sales collega’s om tot de beste beveiligingsoplossing te komen, onder andere door op locatie te bepalen waar de verschillende systemen het beste geplaatst kunnen worden. Dat maakt je rol afwisselend.

Je werkt gestructureerd en houdt altijd het overzicht. Omdat jij veel bij onze opdrachtgevers aanwezig bent, houd jij je ogen open voor productverbeteringen en uitbreiding van de dienstverlening. Eigen initiatief en creativiteit wordt dan ook erg gewaardeerd!

Wie zoeken wij?

We hebben grote ambities en gaan voor kwaliteit. We zoeken dan ook een collega die er waarde aan hecht de werkzaamheden altijd veilig, volledig en tijdig uit te voeren. Daarom beschik jij over:

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis van beveiligingsoplossingen
 • Sterke communicatieve vaardigheden

Daarnaast vragen wij om:

 • Afgeronde mbo-opleiding (elektrotechniek of elektronica)
 • Het hebben van een VCA-certificaat of de bereidheid deze te behalen (via VPS)
 • Rijbewijs B, bij voorkeur BE
 • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

In deze rol ben je veel onderweg en werk je landelijk. Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 40 km rondom Montfoort/​Utrecht.

Wat bieden we jou?

 • Een informele en inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen binnen een jonge, snelgroeiende business unit
 • Trainings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en auto en telefoon van de zaak
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- per maand

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren op deze uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je cv t.a.v Harold de Groot naar: werken@​vps-​nl.​com, o.v.v. Vacature Monteur. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Harold de Groot. Hij is te bereiken op 06 204 746 73.

Over VPS Beveiliging

VPS Beveiliging is specialist in tijdelijke beveiliging en onderdeel van VPS Nederland. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de internationale VPS Group. Meer weten? Bezoek:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken