Ik zoek ruimte

Tijdelijke woon- of werkruimte vinden

Wij zijn VPS. Wil jij tijdelijke woon- of werkruimte vinden? Dan leren we je graag kennen. Wij beheren leegstaande gebouwen in heel Nederland. Van bedrijfshallen tot kantoorpanden, van woningen tot boerderijen, van gevangenissen tot ziekenhuizen en van kerken tot kastelen. Wij bieden flexibele ondernemers, kunstenaars en bewoners zoals jij de mogelijkheid deze ruimtes tijdelijk te gebruiken tegen minimale kosten. Door leegstaande panden in gebruik te geven als betaalbare atelier‑, woon- of kantoorruimte zorgen we ervoor dat de ruimte en de omgeving representatief en leefbaar blijven, voorkomen we de negatieve gevolgen van leegstand en bieden we jou een unieke en betaalbare plek om te wonen of werken.

Ik zoek ruimte

Flexibele instelling voor tijdelijke woon- of werkruimte

Om gebruik te maken van ruimte via VPS is het van belang dat je flexibel bent. Je beseft dat je tijdelijk op het pand van iemand anders past en gaat zorgvuldig met deze ruimte om. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze panden. Je bent je ervan bewust dat je de werk- of woonruimte tijdelijk gebruikt en dat we vooraf meestal niet kunnen aangeven voor hoe lang een pand beschikbaar is.

Ik zoek ruimte

Aanmelden voor tijdelijke woon- of werkruimte

Past dit bij jou én ben je 18 jaar of ouder? Bekijk dan onze beschikbare ruimtes en vul een online interesseformulier in. Op het moment dat we een geschikte ruimte voor je hebben, of op korte termijn verwachten te hebben, nodigen we je uit voor een intakegesprek en een bezichtiging. Tijdens het intakegesprek geven we je informatie over de beschikbare ruimte en onze werkwijze. Als je de ruimte accepteert, tekenen we een bruikleenovereenkomst met een wederzijdse opzegtermijn van 14 of 28 dagen (in het geval van woonruimte is dit altijd 28 dagen) of een tijdelijke huurovereenkomst. In de meeste gevallen kun je de ruimte daarna direct betrekken. Op het moment dat je de overeenkomst accepteert, dien je € 25,- inschrijfkosten en € 85,- administratiekosten te betalen. In veel gevallen vragen we ook een waarborgsom. De maandelijkse kosten verschillen per ruimte en zijn conform de richtlijnen van het Keurmerk Leegstandbeheer. Tijdelijke woon- of werkruimte vinden: we maken het je graag gemakkelijk.

Ik zoek ruimte