Huismeester

Standplaats: Breda (FutureDome) – 24 uur

Standplaats: Breda
Dienstverband: tijdelijk contract (6 maanden) met uitzicht op vast dienstverband, 24 uur

Zoek jij naar een veelzijdige, parttime baan met veel vrijheid? Heb je twee rechterhanden en vind je het leuk om contact te hebben met mensen? Kom dan werken als huismeester bij VPS. Wij voorzien leegstaande panden van een invulling door er op tijdelijke basis ondernemers, kunstenaars of bewoners te huisvesten. Jouw werkplek is het FutureDome complex in Breda: een voormalig gevangenisterrein dat tijdelijk in gebruik is genomen door creatieve ondernemers uit verschillende disciplines en waarin nu ook Oekraïense vluchtelingen gehuisvest worden. Ben jij de enthousiaste aanpakker die ons team in Breda komt versterken? 

Wat ga je doen?

FutureDome bestaat uit 14 gebouwen, een parkeerplaats en een aantal buitenruimtes. Als huismeester ben jij verantwoordelijk voor een representatieve, veilige en ordelijke gang van zaken binnen en rondom het FutureDome complex. Je bent het eerste aanspreekpunt voor huurders (ondernemers) en leveranciers en je hebt contact met de Oekraïense vluchtelingen die tijdelijk wonen in de voormalige gevangenis. Tevens draag je zorg voor (klein) onderhoud en houd je toezicht op de veiligheid.

Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Periodiek inspecteren van algemene ruimtes
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor huurders en bewoners (vluchtelingen)
 • Verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van lampen, het vervangen van zekeringen, het controleren van hang- en sluitwerk en het blader- of sneeuwvrij maken van de entree
 • Toezien op de goede uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden en andere dienstverlening door derden
 • Toezien op de naleving van de huisregels door de huurders en bewoners (en zo nodig aanspreken van overtreders)
 • Informeren van nieuwe huurders en bewoners over praktische zaken als afvalverwerking en huisregels
 • Toezien op het feit dat zich geen onbevoegde personen bevinden in de openbare ruimtes (en eventueel aanspreken van verdachte personen)
 • Signaleren en/of verhelpen van eventuele tekorten, storingen en defecten
 • In het geval van calamiteiten: beoordelen van de aard en de ernst van de problemen, organiseren en bieden van hulp en melden van de situatie bij relevante personen

Wie zoeken wij?

Je werkt binnen de afdeling Leegstandbeheer van VPS Nederland. Je krijgt het vertrouwen om jouw werk zelfstandig te doen, terwijl je op alle nodige vlakken wordt bijgestaan door jouw collega’s en de regiomanager Zuidwest. Jij bent gewend te werken met veel vrijheid, hebt een servicegerichte instelling en bent proactief. Daarnaast beschik je over:

 • Prima beheersing van Nederlandse en Engelse taal (i.v.m. communicatie Oekraïense vluchtelingen) en goede communicatieve vaardigheden
 • Twee rechterhanden
 • Mbo werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie (bijv. als huismeester, complexbeheerder of conciërge)
 • Flexibele werkhouding, oplossingsgericht en hands-on mentaliteit
 • Bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Breda

Wat bieden we jou?

 • Prima arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenvoorziening
 • Een veelzijdige parttime baan waarbij geen dag hetzelfde is
 • Telefoon van de zaak die je ook privé mag gebruiken
 • Gelegenheid om een bijdrage aan de maatschappij te leveren door Oekraïense vluchtelingen te helpen en door middel van VPS Makes a Difference

Over VPS

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Wij beheren, onderhouden en beveiligen elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst. Bezoek voor meer informatie vps-nl.com.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Enthousiast? Stuur je cv voor 16 mei t.a.v. Harold de Groot (Operationeel Manager) naar werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature Huismeester Breda. We vinden het leuk als je daarbij aangeeft waarom jij denkt dat deze rol zo goed bij je past.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

75+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken