Schaatsen in de Koepelgevangenis in Breda

Speciaal voor jou gaan de gevangenispoorten open voor een onvergetelijke dag vol winterpret in de enige vrij toegankelijke Koepelgevangenis van Nederland.  Ontsnap aan het gure winterweer van buiten en kom heerlijk schaatsen onder het 40 meter hoge dak van de Koepel. Trek wel een warme trui of jas aan, want ondanks dat de schaatsbaan overdekt is, kan het aardig afkoelen.

 
De Koepelgevangenis wordt omgetoverd tot een waar winter-wonderland met 390 m2 aan schaatsplezier. Schaatsend over het ijs, heb je de kans om het monumentale gevangenispand van alle kanten te bekijken. Een unieke ervaring voor jong en oud!


Op locatie kunnen schaatsen worden gehuurd in alle schoenmaten, maar je mag ook altijd je eigen schaatsen meenemen. Helaas zijn noren niet toegestaan op het ijs. Voor de minder ervaren schaatsers onder ons, zijn er ook schaatshulpjes en stoelen aanwezig.

Dus heb jij geen zin om tijdens de mooiste periode van het jaar thuis op de bank te zitten? Kom dan schaatsen op deze bijzondere IJsbaan!

 
Bij het IJspaleis staat veiligheid voorop, we houden daarom veranderingen rondom het Coronavirus goed in de gaten. Reserveer je ticket via www.ijspaleisbreda.nl.

Compare listings

Vergelijken