Coördinator Vastgoedbeheer

Standplaats Enschede (regio Oost)

Standplaats: Enschede
Werkervaring: 1-3 jaar technische, administratieve of commerciële werkervaring
Dienstverband: Tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband, 36-40 uur

Zoek jij naar een veelzijdige baan met veel vrijheid? Vind jij het leuk mee te denken over hoe leegstaande gebouwen een tijdelijke, nieuwe invulling kunnen krijgen? Kom dan werken als Coördinator Vastgoedbeheer bij VPS. Wij voorzien leegstaande panden van een invulling door er op tijdelijke basis ondernemers, kunstenaars of bewoners te huisvesten. Ben jij de enthousiaste aanpakker die ons gezellige team in Enschede komt versterken? 

Wat ga je doen?

Als Coördinator Vastgoedbeheer zorg jij ervoor dat beschikbare woon- en werkruimtes voorzien worden van een passende invulling door er tijdelijke huurders en bruikleners te plaatsen. Dit kunnen ondernemers, kunstenaars of bewoners zijn.

Op maandag start je de werkweek samen met je team op de locatie Enschede of Deventer en bespreek je welke werkzaamheden er voor de komende week op de planning staan. Jullie nemen de lijst met lege panden door, bespreken hoe jullie nieuwe tijdelijke huurders en bruikleners gaan werven en plannen de bezichtigingen voor de komende week in. Wanneer er nieuwe panden in beheer zijn genomen, spring jij in je leaseauto en maak je foto’s van het pand. Samen met de afdeling marketing & communicatie zorg jij ervoor dat het leegstaande pand, voorzien van mooie foto’s, op de juiste online plekken zichtbaar wordt voor potentiële tijdelijke huurders en bruikleners. Je maakt de contracten in orde en zorgt dat de nieuwe gebruikers het leegstaande pand zo snel mogelijk betrekken.

Voor de panden die al in beheer zijn ben jij het eerste aanspreekpunt. Je lost eventuele problemen snel op door snel de juiste partijen aan te haken en zorgt er zo voor dat het onderhoud van de panden in orde is. Loopt de tijdelijke invulling ten einde? Jij zorgt ervoor dat alle tijdelijke huurders en bruikleners daar op tijd van op de hoogte zijn. Je probeert altijd met de gebruikers mee te denken over een nieuwe locatie. Jij verzorgt vervolgens de laatste check in het pand zodat het aan het einde van het contract weer netjes opgeleverd wordt aan de eigenaar en dat iedereen de huur- of bruikleenvergoeding heeft voldaan.

Kortom, jij zorgt er elke dag weer voor dat alle bruikleners, tijdelijke huurders en eigenaren van de panden tevreden zijn.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Werven van nieuwe tijdelijke huurders & bruikleners
 • Het in beheer nemen van nieuwe panden
 • Het uitvoeren van bezichtigingen en tekenen van bruikleen- of huurcontracten met nieuwe gebruikers
 • Contact onderhouden met bestaande tijdelijke huurders & bruikleners
 • Behandelen van email- en telefoonverkeer
 • Rapporteren over de gang van zaken aan de regiomanager en projectleider

Wie zoeken wij?

Je werkt binnen de afdeling Leegstandbeheer van VPS Nederland. Je krijgt het vertrouwen om jouw werk zelfstandig te doen, terwijl je op alle nodige vlakken wordt bijgestaan door jouw collega’s en de regiomanager. Jij bent gewend te werken met veel vrijheid, hebt een klantgerichte instelling en bent proactief. Daarnaast beschik je over:

 • 1-3 jaar technische, administratieve of commerciële werkervaring
 • Rijbewijs B
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Commerciële drive
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Kennis van Windows, Word, Excel en sociale media

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Enschede en bent daarom bij voorkeur woonachtig in de omgeving van deze plaats.

Wat bieden we jou?

 • Prima arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenvoorziening
 • Een informele werkomgeving met jonge collega’s
 • Telefoon, leaseauto en laptop van de zaak die je ook privé mag gebruiken
 • Gelegenheid om een bijdrage aan de maatschappij te leveren met VPS Makes a Difference
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel

Over VPS

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en objectbeveiliging. Wij beheren, onderhouden en beveiligen elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 medewerkers. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst. Bezoek voor meer informatie vps-nl.com.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Enthousiast? Stuur uiterlijk 31 mei je cv t.a.v. Peter van der Veen (regiomanager) naar werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature Coördinator Vastgoedbeheer Enschede.  We vinden het leuk te horen waarom jij denkt dat deze rol zo goed bij je past. Onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn jullie allebei enthousiast, dan volgen er nog maximaal twee gespreksrondes. We streven ernaar de hele procedure binnen 3 weken te doorlopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

60+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken