Regiokantoor Nederweert

Telefoonnummer

088 018 38 00

E-mailadres

info@vps-nl.com

Adres
Pannenweg 128 | 6031 RK Nederweert

Antikraak

Met antikraak beschermen wij uw leegstaande pand tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Om vandalisme, inbraak en kraak tegen te gaan, bieden wij woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars tijdelijke woon- en werkruimte aan in uw vastgoed. Door de ruimtes op deze wijze in te zetten in als betaalbare woon- of werkruimte, voorkomt u dat het leegstaande pand verloedert. Antikraak is daarmee een aantrekkelijke, tijdelijke oplossing als u bijvoorbeeld in afwachting bent van verkoop, verhuur of renovatie van uw pand.

Bouwplaatsbeveiliging

Uw bouwplaats of terrein is kwetsbaar voor ongenode gasten, zoals inbrekers en vandalen. Op de pagina Bouwplaatsbeveiliging vindt u informatie over de beveiligingsoplossingen van VPS en hoe deze uw (bouw)terrein beveiligen.

Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over en voordelen van de diverse bouwplaatsbeveiligingsoplossingen van VPS.

  • VPS Smart Tower
  • VPS FireAlert
  • VPS Alert Tower

Leegstandbeheer

Leegstandbeheer is een tijdelijke oplossing voor uw leegstaande pand(en) om deze zijn waarde te laten behouden. Met leegstandbeheer wordt een zinvolle invulling aan het pand gegeven door de beschikbare ruimtes aan te bieden als tijdelijke woon- en/​of werkruimte. U voorkomt hiermee dat uw leegstaande pand verloedert. Meer informatie vindt u op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging van VPS minimaliseert u de risico’s van leegstand, zoals inbraak en vandalisme. Afhankelijk van uw wensen, zorgen wij voor de tijdelijke beveiliging van uw leegstaande object. Zo kunnen wij een alarmsysteem plaatsen of zetten we stalen beveiligingspanelen en ‑deuren in als tijdelijke objectbeveiliging.

Onderhoud

Een leegstaand pand wordt doorgaans niet onderhouden. Niet alleen verloedert daardoor het pand zelf, ook de buitenruimte krijgt te maken met ongemakken zoals wildgroei. Om uw leegstaande vastgoed in goede conditie te houden, biedt VPS verschillende onderhoudsdiensten aan. Voor het onderhoud van uw vastgoed hebben wij de beschikking over een team van professionele schoonmakers, technici, loodgieters en groenwerkers die zorgdragen voor de representativiteit van uw pand.

Gaat u uw pand verkopen of verhuren en wilt u dat het er netjes uitziet? Ga dan naar de pagina Onderhoud en bekijk de mogelijkheden van VPS.

Artikelen

Compare listings

Vergelijken