Regiokantoor Deventer

Telefoonnummer

088 018 38 80

E-mailadres

deventer@vps-nl.com

Adres
Van Calcarstraat 4 | 7415 CK Deventer

Antikraak

Heeft u een leegstaand pand dat in afwachting is van sloop, verkoop, verhuur of verbouwing? Wij zijn u graag van dienst om de negatieve gevolgen van leegstand te minimaliseren. Door woningzoekenden, ondernemers en kunstenaars tijdelijke woon- en werkruimte aan te bieden, verkleinen we de leegstandsrisico’s en behoudt het pand zijn representativiteit. Antikraak heeft een tijdelijk karakter: wij leveren uw pand binnen 28 dagen weer leeg en opgeruimd aan u op. Het huidige aanbod antikraakruimtes vindt u op de pagina Antikraak aanbod. De pagina Antikraak biedt u meer achtergrondinformatie over onze dienstverlening.

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsen en andere terreinen zijn vaak doelwit van vandalen en inbrekers. Deze ongewenste bezoekers kunnen schade toebrengen aan uw eigendommen, wat u tijd, geld en frustratie kost. Bovendien kan uw project vertraging oplopen, waardoor u deadlines niet haalt. Met de beveiligingsmaatregelen van VPS voorziet u uw terrein van innovatieve en kostenefficiënte oplossingen. Op onze website VPS Beveiliging leest u alles over:

Leegstandbeheer

Met leegstandbeheer bieden wij een tijdelijke oplossing voor het behoud van de waarde van uw leegstaande vastgoed. De tijdelijke gebruikers – die op basis van antikraak het pand als woon- of werkruimte gebruiken — weren inbrekers en vandalen. Bovendien onderhouden ze het pand, waardoor het zijn representativiteit behoudt. Meer informatie vindt u op de pagina Leegstandbeheer.

Objectbeveiliging

VPS beschermt uw leegstaande object door middel van beveiligingsoplossingen. Door het plaatsen van stalen of polycarbonaat beveiligingspanelen wordt diefstal voorkomen en kunnen ramen en deuren niet vernield worden. Het is ook mogelijk om een stalen beveiligingsdeur te plaatsen: deze houdt inbrekers buiten, terwijl bevoegde personen nog steeds naar binnen kunnen. Kijk voor deze en meer beveiligingsoplossingen op de pagina Objectbeveiliging.

Onderhoud

Voorkom dat uw leegstaande pand verloedert en schakel de hulp van VPS in voor onderhoud in iedere fase van leegstand. Wij werken met een professioneel onderhoudsteam dat gespecialiseerd is in:

Artikelen

Compare listings

Vergelijken