Woningcorporaties

Herstructureringsproject? VPS helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden.

Als woningcorporatie zet u zich in om bewoners een leefbare en betaalbare woonruimte te bieden. Tijdens een herstructureringstraject kunt u echter te maken krijgen met leegstand en met de negatieve gevolgen als brand, inbraak, vernieling of kraak.

Woningcorporaties

Woonwijk beveiligen met leegstandsbeheer

VPS Nederland helpt uw wijk representatief, veilig en leefbaar te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke bewoners in de leegstaande woningen. Deze bewoners zijn betrokken en brengen rust in de wijk. Op die manier blijft de wijk voor iedereen een fijne woonomgeving. De zorgvuldig geselecteerde tijdelijke bewoners houden alles goed in de gaten en beschermen de wijk door hun aanwezigheid tegen de negatieve gevolgen van leegstand. VPS voert samen met u de regie in de omgeving. We kennen de bewoners en zorgen samen voor een positief gevoel in de buurt, van de eerste bekendmaking tot aan de daadwerkelijke sloop.

Beveiliging

In de laatste fase van een herstructureringstraject – veelal vlak voor de sloopdatum – krijgt een woonwijk te maken met een vergoot risico op zaken als vandalisme en (koper)diefstal. Gedurende deze periode bieden wij mogelijkheden om de woonwijk te beveiligen. Wij kunnen u enkele weken voor de sloopdatum uitstekend van dienst zijn door het plaatsen van innovatieve alarmsystemen, stalen raampanelen of beveiligingsdeuren. Daarnaast werken wij met goed opgeleide bewakingsprofessionals, die op locatie de veiligheid waarborgen. Zo zorgen we ervoor dat de wijk tijdens een herstructureringsproject ook veilig blijft nadat de laatste bewoners de wijk hebben verlaten. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.