Commercieel vastgoed

Leegstandsrisico’s minimaliseren en rendement optimaliseren

Als vastgoedeigenaar weet u dat een goede invulling van leegstaand vastgoed essentieel is voor de toekomst van uw pand of terrein.

U wilt de waarde van uw vastgoed behouden, vandalisme tegengaan, opbrengsten blijven genereren vanuit uw vastgoed en een representatieve uitstraling waarborgen. Op het gebied van leegstandbeheer voor commercieel onroerend goed constateren wij een groeiende vraag van onze klanten naar:

Commercieel vastgoed
  • Het beschermen van onroerend goed tegen kraak, inbraak, diefstal en vandalisme
  • Het vergroten van de verkoop- of verhuurbaarheid
  • Optimaliseren van het rendement

Wat uw belangrijkste doelstellingen ook zijn, wij maken er werk van.

Leegstaand vastgoed tijdelijk in gebruik

Is uw kantoor- of bedrijfslocatie geschikt voor tijdelijk gebruik door ondernemers, kunstenaars of bewoners? Dan selecteren wij geschikte mensen met wie wij een passende overeenkomst sluiten. Deze tijdelijke gebruikers zorgen voor levendigheid in het pand, hebben een representatieve uitstraling, houden een oogje in het zeil en beschermen uw locatie tegen de negatieve gevolgen van leegstand. Zodra u een nieuwe bestemming voor de locatie heeft gevonden, beëindigen wij de overeenkomst met de tijdelijke gebruikers. Zo is uw pand snel weer beschikbaar: leeg, ontruimd en bezemschoon.

Leegstandbeveiliging

Is uw pand niet geschikt voor tijdelijk beheer door bewoners of ondernemers, maar wilt u het wel beschermen tegen vandalisme, kraak en diefstal? Of wilt u een pand of ontwikkellocatie extra laten beveiligen? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij maken gebruik van innovatieve, eigen gepatenteerde alarmsystemen, camerabewaking, stalen panelen en beveiligingsdeuren. 

Maatwerkbeheer voor leegstaand commercieel vastgoed

Ons leegstandbeheer is maatwerk. Afhankelijk van uw doelstellingen, het type vastgoed en de omgeving kiezen we voor een oplossing met tijdelijke gebruikers of beveiliging zonder ingebruikname. Wat uw leegstandsvraagstuk ook is, wij zorgen voor de
best passende oplossing. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.