Bouw- en ontwikkellocaties

Effectieve en kostenefficiënte bouwterreinbeveiliging

Bouwterreinen en afgelegen locaties zijn zeer kwetsbaar voor ongewenste bezoekers. Inbraak, diefstal en vandalisme op bo uwterreinen zijn helaas aan de orde van de dag en kosten veel tijd en geld. Bouwplaatsbeveiliging is de laatste jaren noodzaak geworden. Op de eerste plaats heeft u te maken met directe risico’s en kosten, zoals diefstal, geforceerde sloten en vernielde hekken. Op de tweede plaats veroorzaken inbraak, diefstal en vandalisme indirecte – nog grotere — schade, vertraging van het werk en het overschrijden van deadlines. U voorkomt dit door gebruik te maken van één van onze geavanceerde oplossingen voor bouwterreinbeveiliging.

Bouw- en ontwikkellocaties

De voordelen van bouwplaatsbeveiliging:

  • Minimaliseren risico’s op inbraak, diefstal en vandalisme
  • Realisatie van een beveiligingsoplossing binnen 1 werkdag na aanvraag
  • Innovatieve alarmsystemen met intelligente software (SmartAlarm Gold)
  • Al onze systemen zijn flexibel inzetbaar en mobiel

Kostenbesparing dankzij bouwterreinbeveiliging

Het beveiligen van uw bouwterrein zorgt ervoor dat de risico’s op inbraak, diefstal en vandalisme kunt minimaliseren. En zo bespaart u de directe en indirecte kosten die gepaard gaan met deze risico’s.

Beeld, geluid en actie

Onze geavanceerde videotechnologie detecteert zowel indringers als calamiteiten. Beelden worden beoordeeld door onze meldkamer, waardoor we onnodig uitrukken voorkomen. Indien er sprake is van ongeregeldheden ondernemen we direct actie en schakelen we politie en/​of brandweer in.

Vlotte levering van bouwplaatsbeveiliging

Vormt uw terrein een risico-object voor inbraak, diefstal of vernieling? Neem contact met ons op en wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat het beveiligingsysteem naar uw keuze binnen 1 dag operationeel is.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.