VPS SmartLockbox

Maakt toegangsmanagement eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt

De VPS SmartLockbox is een moderne sleutelkluis die gebruik maakt van innovatieve technologie. Het is een vernieuwend apparaat dat gemakkelijk en veilig aan de buitenzijde van een vastgoedobject geplaatst kan worden. Met internettoegang is het mogelijk om via een app honderden VPS SmartLockbox units overal ter wereld te beheren en legitieme bezoekers op afstand toegang te verlenen. De SmartLockbox zorgt zo voor eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement

VPS SmartLockbox: de kenmerken

  • Een niveau 2, door de politie geaccrediteerd, veilige en elektronische sleutelkluis

  • Maakt gebruik van een gebruiksvriendelijke app waarmee toegang verleend kan worden aan legitieme bezoekers (zoals makelaars, vastgoedbeheerders, onderhoudsteams of aannemers)

  • Geen gedoe met sleutels en geen risico op het verlies van sleutels

  • Er kunnen codes worden gegenereerd om (eenmalige) pandbezoeken of pandbezoeken in een noodsituatie toe te staan

Het gebruik van de VPS SmartLockbox zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing. Het maakt toegangsmanagement gemakkelijk en beheersbaar: veelvuldige pandbezoeken om bezoekers toegang te verlenen zijn niet langer nodig en sleutels hoeven niet gedupliceerd te worden.

VPS SmartLockbox GEO-Fencing

  • De VPS SmartLockBox is maakt gebruik van GEO-Fencing. Dit betekent dat de gebruiker zich binnen 60 meter van de box moet bevinden. Als de gebruiker verder gaat dan deze afstand, wordt een waarschuwing gegenereerd.
  • GEO-Fencing geeft u de mogelijkheid om te weten wanneer een gebruiker zich in de buurt van een VPS SmartLockbox bevindt. Ook registreert het systeem hoe lang de gebruiker aanwezig is. Deze informatie is waardevol als het gaat om bijvoorbeeld werken met aannemers die de tijd dat ze op locatie aanwezig zijn in rekening brengen.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

René Balai

René Balai

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de privacyrichtlijnen van VPS Group gelezen en begrepen heb en akkoord ga met de voorwaarden.

Terug