VPS SmartLockbox

Sleutelkluis voor eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement

De VPS SmartLockbox is een moderne sleutelkluis die gebruikmaakt van innovatieve technologie. Het is een vernieuwend apparaat dat gemakkelijk en veilig aan de buitenzijde van een vastgoedobject geplaatst kan worden. Met internettoegang is het mogelijk om via een app honderden VPS SmartLockbox units overal ter wereld te beheren: u kunt bijvoorbeeld op afstand legitieme bezoekers toegang verlenen. De SmartLockbox zorgt zo voor eenvoudig, beheersbaar en kostenefficiënt toegangsmanagement.

Wilt u uw object laten beveiligen?
Wij voorzien u graag van deskundig advies. Vraag nu een gratis en vrijblijvend voorstel aan.

VPS SmartLockbox: de kenmerken

De SmartLockbox is een handige en veilige manier om uw sleutels op te bergen. Gedoe met sleutels is verleden tijd, evenals het kwijtraken ervan. U geniet van de volgende voordelen:

  • De VPS SmartLockbox is een niveau 2 elektronische sleutelkluis. De veilige kluis is door de politie geaccrediteerd.
  • De sleutelkluis kan gekoppeld worden aan een gebruiksvriendelijke app op uw telefoon. Hiermee kunt u eenvoudig op afstand toegang tot het pand verlenen aan legitieme bezoekers. Denk hierbij aan makelaars, vastgoedbeheerders, aannemers of onderhoudsteams.
  • Voor noodsituaties of eenmalige pandbezoeken stelt u eenvoudig een tijdelijke toegangscode in.

Het gebruik van de VPS SmartLockbox zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing. De kluis maakt toegangsmanagement gemakkelijk en beheersbaar: veelvuldige bezoeken aan het pand om bezoekers toegang te verlenen zijn niet langer nodig en sleutels hoeven niet gedupliceerd te worden.

Geofencing voor extra veiligheid

De VPS SmartLockBox maakt gebruik van geofencing. Dit betekent kortweg dat het gebied rondom de sleutelkluis afgebakend wordt. Dit heeft de volgende voordelen:

  • De gebruiker moet zich binnen 60 meter van de box bevinden. Als de gebruiker buiten deze straal komt, krijgt de beheerder een waarschuwing op zijn telefoon.
  • Met geofencing weet u altijd wanneer een gebruiker zich in de buurt van de SmartLockbox bevindt en hoe lang hij daar aanwezig is. Dit kan waardevol zijn als u bijvoorbeeld werkt met aannemers die de tijd op locatie in rekening brengen. Met behulp van de slimme sleutelkluis van VPS kunt u dit eenvoudig controleren.


Bekijk meer oplossingen voor objectbeveiliging.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Mark van de Haterd
Mark van de Haterd
Business Unit Manager