Fysieke beveiliging

Snelle en passende bescherming van uw vastgoed, in heel Nederland

Manbeveiliging

Naast de inzet van technische beveiliging in leegstaand vastgoed door middel van eigen alarmsystemen, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw vastgoed en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij u direct en op elke locatie van de juiste beveiligingsdiensten kunnen voorzien. Of het nu gaat om controlerondes in en rondom uw object, structurele bewaking of het openen en sluiten van vastgoed: wij zijn u graag van dienst.

Hondenbeveiliging

In sommige gevallen adviseren wij om gecertificeerde beveiligers met hond in te zetten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om situaties met een hoog risico, zoals vastgoed dat gekraakt is of waar diefstal of vandalisme plaatsvindt. De aanwezigheid van de geleider met hond heeft een preventieve werking. Bovendien zorgt deze vorm van beveiliging voor controle van een groter gebied, de zintuigen van een hond zijn immers beter ontwikkeld dan die van een mens.

Alarmopvolging

Wij werken samen met een gecertificeerde meldkamer die 24/7 actief is. Op het moment dat een beveiligingscamera een onregelmatigheid registreert, wordt de melding door deze meldkamer beoordeeld en worden plaatselijke beveiligingspartners aangestuurd. Op locatie handelt onze beveiligingspartner het incident af en schakelt indien nodig hulpdiensten in.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

René Balai

René Balai

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de privacyrichtlijnen van VPS Group gelezen en begrepen heb en akkoord ga met de voorwaarden.

Terug