Fysieke beveiliging

Snelle en passende bescherming van uw vastgoed, in heel Nederland

Manbeveiliging

Naast de inzet van technische beveiliging in leegstaand vastgoed door middel van eigen alarmsystemen, biedt VPS diverse vormen van manbeveiliging en bewaking aan. Wij schakelen goed opgeleide beveiligingsprofessionals in die uw vastgoed en de omgeving in de gaten houden. Onze beveiligingspartners zijn gevestigd door heel Nederland, waardoor wij u direct en op elke locatie van de juiste beveiligingsdiensten kunnen voorzien. Of het nu gaat om controlerondes in en rondom uw object, structurele bewaking of het openen en sluiten van vastgoed: wij zijn u graag van dienst.

Wilt u uw object laten beveiligen?
Wij voorzien u graag van deskundig advies. Vraag nu een gratis en vrijblijvend voorstel aan.

Hondenbeveiliging

In sommige gevallen adviseren wij om gecertificeerde beveiligers met hond in te zetten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om situaties met een hoog risico, zoals vastgoed dat gekraakt is of waar diefstal of vandalisme plaatsvindt. De aanwezigheid van de geleider met hond heeft een preventieve werking. Bovendien zorgt deze vorm van beveiliging voor controle van een groter gebied, de zintuigen van een hond zijn immers beter ontwikkeld dan die van een mens.

Alarmopvolging

Wij werken samen met een gecertificeerde meldkamer die 247 actief is. Op het moment dat een beveiligingscamera een onregelmatigheid registreert, wordt de melding door deze meldkamer beoordeeld en worden plaatselijke beveiligingspartners aangestuurd. Op locatie handelt onze beveiligingspartner het incident af en schakelt indien nodig hulpdiensten in.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Mark van de Haterd
Mark van de Haterd
Business Unit Manager