Beveiligingspanelen

Effectieve beveiliging van leegstaand vastgoed

Een leegstaand pand is een gemakkelijk doelwit voor onbevoegde bezoekers, zoals vandalen, krakers of koperdieven. Wij plaatsen beveiligingspanelen van hoge kwaliteit om uw object op kostenefficiënte wijze te beschermen.

Stalen beveiligingspanelen

Onze metaalkleurige gegalvaniseerde stalen panelen en bruinkleurige stalen panelen beschikken over kleine gaatjes. Hierdoor laten de panelen licht door en wordt het pand geventileerd, terwijl ze een hoge beveiligingskwaliteit bieden en ongewenste bezoekers buiten houden.

Polycarbonaat beveiligingspanelen

Naast stalen beveiligingspanelen bieden wij beveiligingspanelen van transparant polycarbonaat (kunststof) aan. Net zo veilig als de stalen variant, maar uitermate geschikt voor de beveiliging van objecten waar een representatieve uitstraling belangrijk is. Deze beveiligingspanelen zijn ideaal voor bijvoorbeeld het dichtzetten van winkels en woningen in herstructureringsgebieden. Het beveiligingspaneel heeft de uitstraling van een reguliere ruit, waardoor een net aangezicht van de woonwijk of het winkelgebied gewaarborgd blijft.

Kenmerken

  • Aanpasbaar in elk gewenst formaat
  • Te plaatsen in raam- en deurkozijnen, meterkasten en ongelijk gevormde openingen
  • Uitgerust met robuuste bevestigingsmechanismen, waardoor het doorbreken ervan zeer moeilijk is
  • De plaatsing van de beveiligingspanelen heeft minimale impact op het pand
  • De beveiligingspanelen zijn na verwijdering gemakkelijk vervangbaar door deuren of ramen

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Mark van de Haterd

Mark van de Haterd

René Balai

René Balai

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de privacyrichtlijnen van VPS Group gelezen en begrepen heb en akkoord ga met de voorwaarden.

Terug