Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een kostenefficiënte oplossing voor de beveiliging van uw leegstaande pand. Leegstand brengt risico’s met zich mee die een vastgoedeigenaar veel geld kunnen kosten. Denk hierbij aan reparatiekosten door vandalisme en waardevermindering door verloedering van het pand.

Met maatwerk objectbeveiliging van VPS beperkt u het risico op schade aan uw pand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waardevermindering, romplomp of kostbare reparaties.

Het beveiligen van uw object

VPS biedt diverse kostenefficiënte oplossingen die uw leegstaande pand beveiligen. Door uw pand te beschermen tegen vandalisme, diefstal, kraak en inbraak behoudt het zijn waarde en blijft het representatief voor de omgeving. VPS beveiligt uw object door het plaatsen van beveiligingspanelen, stalen beveiligingsdeuren of een van onze alarmystemen voor tijdelijke objectbeveiliging: het SmartAlarm+, het SmartAlarm Gold of de JCB Alert Tower.

Beveiligingspanelen

Leegstaande panden zijn regelmatig doelwit van krakers, vernielzuchtige personen en andere onbevoegden. Om te voorkomen dat er ingebroken wordt, dat er ramen en deuren vernield worden of koperdiefstal plaatsvindt, kan VPS uw pand voorzien van beveiligingspanelen. De stalen of polycarbonaat panelen beschermen de ramen, deuren, brievenbus en eventuele andere openingen van uw pand.

Stalen beveiligingspanelen

Geperforeerde stalen panelen ventileren de afgesloten ruimtes en houden ongewenste bezoekers buiten. In combinatie met de robuuste bevestigingsmechanismen bieden deze op maat te maken stalen beveiligingspanelen uw pand optimale bescherming.

Polycarbonaat beveiligingspanelen

De polycarbonaat panelen zijn doorzichtig, waardoor uw pand zijn uitstraling behoudt. De leegstand is hierdoor nauwelijks zichtbaar en heeft een minimale impact op de leefbaarheid in en de uitstraling van de wijk. De polycarbonaat beveiligingspanelen worden veel gebruikt voor het afsluiten van bijvoorbeeld woningen in woonwijken, kantoorpanden en meterkasten.

Meer informatie vindt u op de pagina Beveiligingspanelen.

Stalen beveiligingsdeuren

Sluit een ruimte af met de zware, stalen beveiligingsdeur van VPS. Ondanks zijn gewicht is de deur zeer gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De deur verkleint het risico op kraak, inbraak, diefstal en vandalisme en zorgt er tegelijkertijd voor dat bevoegde personen de ruimte gemakkelijk kunnen betreden. Door het unieke sleutelsysteem bepaalt u zelf wie de ruimte binnenkomt en verlaat. Op de pagina Stalen beveiligingsdeuren vindt u meer informatie over deze kwalitatieve beveiliging van uw leegstaande vastgoed.

VPS SmartDoor

VPS biedt tevens de VPS SmartDoor aan: een stalen deur die op afstand geopend kan worden. De deur maakt gebruik van bluetooth en kan bestuurd worden met een app op uw telefoon.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Mark van de Haterd
Mark van de Haterd
Business Unit Manager