Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een kostenefficiënte oplossing voor de beveiliging van uw leegstaande pand. Leegstand brengt risico’s met zich mee die een vastgoedeigenaar veel geld kunnen kosten. Denk hierbij aan reparatiekosten door vandalisme en waardevermindering door verloedering van het pand.

Met maatwerk objectbeveiliging van VPS beperkt u het risico op schade aan uw pand, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waardevermindering, rompslomp of kostbare reparaties.

Het beveiligen van uw object

VPS biedt diverse kostenefficiënte oplossingen die uw leegstaande pand beveiligen. Door uw pand te beschermen tegen vandalisme, diefstal, kraak en inbraak behoudt het zijn waarde en blijft het representatief voor de omgeving. VPS beveiligt uw object door het plaatsen van beveiligingspanelen, stalen beveiligingsdeuren of een van onze alarmsystemen voor tijdelijke objectbeveiliging: het SmartAlarm+ of de JCB Alert Tower.

Voordelen van objectbeveiliging door VPS:

  • Vandalisme in leegstaande panden voorkomen
  • Onbevoegde personen buiten uw pand houden
  • Uitstraling van uw pand behouden
  • Keurmerk Leegstandbeheer (KLB)

Neem voor meer informatie over objectbeveiliging vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen op 088 018 38 00 of ons contactformulier invullen.

Wilt u uw object laten beveiligen?
Wij voorzien u graag van deskundig advies. Vraag nu een gratis en vrijblijvend voorstel aan.

Beveiligingspanelen

Leegstaande panden zijn regelmatig doelwit van krakers, vernielzuchtige personen en andere onbevoegden. Om te voorkomen dat er ingebroken wordt, dat er ramen en deuren vernield worden of koperdiefstal plaatsvindt, kan VPS uw pand voorzien van beveiligingspanelen. De stalen of polycarbonaat panelen beschermen de ramen, deuren, brievenbus en eventuele andere openingen van uw pand. Objectbeveiliging is essentieel om een leegstaand pand in goede conditie te houden.

Stalen beveiligingspanelen

Geperforeerde stalen panelen ventileren de afgesloten ruimtes en houden ongewenste bezoekers buiten. In combinatie met de robuuste bevestigingsmechanismen bieden deze op maat te maken stalen beveiligingspanelen uw pand optimale beveiliging.

Polycarbonaat beveiligingspanelen

De polycarbonaat panelen zijn doorzichtig, waardoor uw pand zijn uitstraling behoudt. De leegstand is hierdoor nauwelijks zichtbaar en heeft een minimale impact op de leefbaarheid in en de uitstraling van de wijk. De polycarbonaat beveiligingspanelen worden veel gebruikt voor het afsluiten van bijvoorbeeld woningen in woonwijken, kantoorpanden en meterkasten.

Meer informatie over deze vorm van objectbeveiliging vindt u op de pagina Beveiligingspanelen.

Stalen beveiligingsdeuren

Sluit een ruimte af met de zware, stalen beveiligingsdeur van VPS. Ondanks zijn gewicht is de deur zeer gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De deur verkleint het risico op kraak, inbraak, diefstal en vandalisme en zorgt er tegelijkertijd voor dat bevoegde personen de ruimte gemakkelijk kunnen betreden. Door het unieke sleutelsysteem bepaalt u zelf wie de ruimte binnenkomt en verlaat. Op de pagina Stalen beveiligingsdeuren vindt u meer informatie over deze kwalitatieve objectbeveiliging van uw leegstaande vastgoed.

VPS SmartDoor

VPS biedt tevens de VPS SmartDoor aan: een stalen deur die u op afstand kunt openen. De deur maakt gebruik van bluetooth en is te besturen met een app op uw telefoon. Met de VPS SmartDoor zorgt u er eenvoudig en effectief voor dat alleen bevoegde mensen de beveiligde locatie betreden.

SmartLockbox

Met de SmartLockbox is het eenvoudig om op afstand bevoegde bezoekers toegang te verlenen tot uw beveiligde locatie. Deze innovatieve methode van objectbeveiliging is via het internet te bedienen. Met een app kunt u eenvoudig vele VPS SmartLockbox units bedienen. Ook ziet u hoelang bezoekers op de locatie zijn geweest. Dat is handig in situaties waarbij een aannemer arbeidstijd in rekening brengt.

Fysieke beveiliging: objectbeveiligers

VPS zet naast de technische objectbeveiliging ook beveiligers in voor de bewaking van uw pand, dit noemen we fysieke beveiliging. Deze goed opgeleide professionals zorgen voor een uitstekende objectbewaking van uw leegstaande vastgoed. De beveiligers maken controlerondes en een meldkamer kijkt 247 mee. Is er iets verdachts gezien, dan zal de meldkamer een regionale beveiligingspartner aansturen. Deze kan indien nodig de hulpdiensten inschakelen. Fysieke beveiliging is een belangrijk onderdeel van onze objectbeveiliging.

Meer informatie over VPS

Heeft u vragen over objectbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 088 018 3800 of mail naar info@​vps-​nl.​com. We adviseren u graag.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Mark van de Haterd
Mark van de Haterd
Business Unit Manager