SmartAlarm Gold

Innovatief draadloos alarmsysteem

Leegstaande panden, bouwplaatsen en terreinen zijn vaak doelwit van vandalen, inbrekers en krakers. Het innovatieve SmartAlarm Gold is een draadloos alarmsysteem dat vandalisme, inbraak, kraak en diefstal tegengaat. Het systeem voor vastgoed- en bouwplaatsbeveiliging is eenvoudig te installeren en direct beschikbaar. Bovendien werkt het zonder kabels, elektriciteit of telefoonlijn.

SmartAlarm Gold

Geavanceerd alarmsysteem

Het SmartAlarm Gold systeem wordt in-huis ontwikkeld en biedt als mobiel alarm gemonitorde beveiliging op afstand, met een snelle responstijd. Het geavanceerde alarmsysteem werkt draadloos en beschikt over batterijen met een lange levensduur en ingebouwde sabotagedetectie. Het systeem wordt uitgerust met sensoren, die we zowel intern als extern kunnen plaatsen. Dit voorziet in een onmiddellijke detectie en melding van risicovolle incidenten. De centrale alarm-unit rusten we standaard uit met ingebouwde kantel- en vochtsensoren. Het systeem kan daarnaast uitgebreid worden met onder andere bewegingssensoren, deurcontactsensoren, brekend glassensoren, drukmatten en rookdetectors.

Videobeelden

Daarnaast kunnen we beeld- en videosensoren aan het systeem toevoegen die een filmfoto en/​of videobeelden (maximaal 10 seconden) vastleggen. Deze informatie wordt direct naar onze meldkamer gestuurd zodat er, indien nodig, hulpdiensten kunnen uitrukken.

Elektronische sleutel

De geautoriseerde gebruikers van het SmartAlarm Gold ontvangen een Personal Identification Device (PID), een elektronische sleutel met een cryptisch serienummer en een wachtwoord. Deze kan niet gekopieerd worden. Voor activeren en deactiveren dient de sleutelhouder het alarm aan te raken met de PID. Elke keer dat de PID wordt gebruikt, worden de details van de sleutelhouder, de datum, de tijd en het serienummer geregistreerd. Alle informatie die verband houdt met het alarm, inclusief detectie van een indringer, is beschikbaar.

Kenmerken

  • Maakt gebruik van draadloze sensoren die zowel intern als extern geplaatst kunnen worden
  • Beschikt over rook- en vochtdetectoren om te waarschuwen in geval van brand en overstroming
  • Wordt aangedreven door een batterij met een levensduur van twee jaar
  • Aansluiting op het elektriciteitsnet of bedrading is niet nodig
  • Communiceert via het mobiele telefoonnetwerk
  • Kan zichzelf inschakelen op een vooraf bepaald tijdstip, zodat de locatie niet onbeveiligd is als bevoegde bezoekers vergeten het systeem in te schakelen

Alarm-responsproces

  • Het alarm gebruikt stemcommandos om indringers te waarschuwen
  • Er gaat een sirene van 96 decibel af om de onbevoegde bezoekers af te schrikken
  • Onze meldkamer wordt gewaarschuwd en stuurt onze plaatselijke beveiligingspartner aan
  • Op locatie handelt het onze beveiligingspartner het incident af en schakelt indien nodig hulpdiensten in
Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Jan-Willem Tellegen
Jan-Willem Tellegen
Business Unit Manager