CCTV

Een afgelegen terrein, een bouwplaats of een groot leegstaand pand is een gemakkelijk doelwit voor ongewenste bezoekers. Koperdiefstal, diefstal van bouwmaterialen, vernieling en brandstichting zijn helaas aan de orde van de dag. Voorkom diefstal en schade aan uw eigendommen door gebruik te maken van de CCTV beveiligingssystemen van VPS

Wilt u uw bouwplaats laten beveiligen?
Wij voorzien u graag van deskundig advies. Vraag nu een gratis en vrijblijvend voorstel aan.

Wat is een CCTV systeem?

CCTV staat voor closed circuit television’. Een CCTV systeem is bedoeld om een pand of terrein te bewaken. Het systeem bestaat uit camera’s die op een gesloten netwerk zijn aangesloten. De beelden van de bewakingscamera’s zijn alleen toegankelijk via apparaten die we aansluiten op het netwerk. Dit houdt in dat u de camerabeelden alleen kunt bekijken via de systemen die aangesloten zijn op het gesloten netwerk. Andere systemen of personen kunnen de beelden niet bekijken.

Bewakingscamera’s met opname

Een CCTV systeem bestaat meestal uit een reeks camera’s die op verschillende locaties op een afgelegen terrein, bouwplaats of in een pand zijn geplaatst. Dit maakt een CCTV systeem ideaal voor bouwplaatsbeveiliging. De videobeelden zijn real-time te bekijken via monitors. U kunt de beelden ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt terugkijken.

Ons CCTV beveiligingssysteem

VPS biedt met de VPS Smart Tower effectieve CCTV beveiliging voor uw bouwplaats, terrein of leegstaande pand. Deze videobeveiligingstoren is robuust en bezit de volgende eigenschappen:

  • Uitschuifbare mast tot 7 meter
  • Vandalismebestendige draai- en kantelbare camera
  • Infrarood belichtingsmogelijkheden
  • Bewegingsdetectoren
  • Digitale recorder
  • Omroepsysteem

De VPS Smart Tower biedt een zeer complete CCTV oplossing voor de beveiliging van uw bouwplaats en de bescherming van uw eigendommen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over CCTV bewaking door middel van de VPS Smart Tower of wilt u dit beveiligingssysteem huren? Neem dan contact op met onze adviseur Jan-Willem Tellegen via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina of bel ons via 088 018 3800.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte