Bouwplaatsbeveiliging en terreinbeveiliging

Beveiliging van bouwplaatsen en andere terreinen is vandaag de dag noodzakelijk: deze locaties zijn uitermate kwetsbaar voor vandalen en inbrekers. Ongewenste bezoekers kunnen veel directe schade aanbrengen aan uw eigendommen, wat u tijd kost en u opzadelt met kosten en frustratie. Ook ontstaat er vaak indirecte, nog grotere schade, doordat uw project vertraging oploopt en u hierdoor deadlines misloopt. VPS Nederland helpt uw bouwplaats of bouwterrein te beveiligen met kostenefficiënte en innovatieve oplossingen.

De beveiligingsoplossingen voor uw bouwplaats of terrein

Om uw bouwplaats of terrein effectief en efficiënt te beveiligen, heeft VPS een aantal innovatieve beveiligingsoplossingen ontwikkeld: de JCB Alert Tower, de JCB Smart Tower, het SmartAlarm Gold en VPS FireAlert WES+.

JCB Smart Tower

De JCB Smart Tower is een mobiele CCTV videobeveiligingstoren die gebruik maakt van draadloze communicatietechnologie. De Smart Tower is een stabiel beveiligingssysteem en komt door de innovatieve  accu niet zonder stroom te zitten. Hierdoor heeft u altijd een betrouwbare registratie van de omgeving, ook ’s nachts.

Meer weten? Bezoek de overzichtspagina van de JCB Smart Tower

SmartAlarm Gold

Het SmartAlarm Gold is een geavanceerd beveiligingssysteem dat u naar behoefte kunt samenstellen. Het systeem is uit te breiden met diverse sensoren, zoals een bewegingssensor, brekend glas-sensor, drukmatten en vochtsensoren. Het alarmsysteem kan ook uitgerust worden met beeld- en videosensoren die de beelden direct doorsturen naar onze meldkamer.

Wilt u weten hoe de SmartAlarm Gold uw bouwplaats kan beveiligen? Lees alles over dit beveiligingssysteem op de pagina SmartAlarm Gold.

VPS FireAlert WES+

Met de innovatieve VPS FireAlert WES+ beschermt u uw personeel, materieel, terrein en gebouwen. Het mobiele en draadloze brandbeveiligings- en evacuatiesysteem waarschuwt in een vroeg stadium voor mogelijk brandgevaar, waarmee het apparaat voorkomt dat uw personeel iets overkomt of uw project vertraging oploopt door schade op uw bouwterrein.

Lees hier alles over de werking en functies van de VPS FireAlert WES+.

JCB Alert Tower

Ons instapmodel videobeveiligingssysteem – de JCB Alert Tower – heeft een waterdichte behuizing, kan gekoppeld worden aan onze andere beveiligingsproducten en kan uw bouwplaats beveiligen met maximaal vier camera’s. De mast heeft een minimale hoogte van 1,70 en kan uitgeschoven worden tot een hoogte van 2,3 meter.

Meer informatie vindt u in de brochure van de JCB Alert Tower.

Wij staan u graag te woord

Neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Jan-Willem Tellegen

Jan-Willem Tellegen

Bas de Wit

Bas de Wit

René Balai

Erik-Jan Warnars

Terug