Beveiliging

Bescherm uw leegstaande vastgoed of bouwterrein tegen vandalisme, diefstal, inbraak en brandstichting met leegstandbeveiliging van VPS Nederland. Wij leveren maatwerk op het gebied van tijdelijke beveiliging van leegstaande panden en bouwterreinen. Met onze expertise en innovatieve oplossingen zorgen we ervoor dat uw bouwplaats of leegstaand vastgoed optimaal beveiligd is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om beschadigingen aan uw eigendommen.

Onze diensten op het gebied van tijdelijke beveiliging zijn op te delen in objectbeveiliging en bouwplaatsbeveiliging of terreinbeveiliging. Onze dienstverlening wordt altijd voorafgegaan door een risicoanalyse op locatie.

Objectbeveiliging

Leegstaande panden zijn vaak het doelwit van vandalisme, kraak, inbraak, brandstichting of diefstal. Dit kan voor u ernstige gevolgen hebben. Naast kostbare reparaties en waardevermindering van uw vastgoed zorgt een dergelijke situatie voor frustratie en administratieve rompslomp. VPS beveiligt uw object op een kostenefficinte manier door bijvoorbeeld beveiligingspanelen of stalen beveiligingsdeuren te plaatsen.

Beveiligingspanelen

Wij kunnen uw leegstaande pand beveiligen door beveiligingspanelen te plaatsen. Deze zijn leverbaar in een stalen of kunststof (polycarbonaat) uitvoering. Beide uitvoeringen hebben een hoge beveiligingskwaliteit en houden ongewenste bezoekers buiten. Het grote voordeel is dat de panelen na verwijdering eenvoudig vervangen kunnen worden door ramen of deuren.

Stalen beveiligingsdeuren

Met een stalen beveiligingsdeur installeert VPS een innovatief toegangssysteem voor uw leegstaande vastgoed. De deur laat zich – ondanks zijn gewicht – gemakkelijk bedienen. Met zijn unieke sleutelsysteem en veiligheidscilindersloten zorgt de deur voor een effectieve beveiliging van uw leegstaande vastgoed.

Wilt u meer informatie over de de beveiliging van leegstaand vastgoed? Bekijk de pagina Objectbeveiliging.

Bouwplaatsbeveiliging en terreinbeveiliging

Indringers kunnen veel schade toebrengen aan uw bouwplaats of bouwterrein. Deze schade kan zich openbaren in directe en indirecte schade. Bij directe schade kunt u denken aan vernieling, inbraak en brandstichting. Indirecte kosten ontstaan vaak doordat het project vertraging oploopt door toedoen van de directe schade.

VPS Alert Tower

De VPS Alert Tower is het instapmodel van onze beveiligingstorens. Het draadloze systeem werkt op een zuinige accu en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met een minimale hoogte van 1,70 meter en een maximale hoogte van 2,30 meter wordt er een oogje in het zeil gehouden. De toren is te gebruiken als standalone beveiligingsoplossing, maar kan ook gekoppeld worden aan andere beveiligingsproducten van VPS.

VPS Smart Tower

De VPS Smart Tower is een vandalismebestendige videobeveiligingstoren met een draai- en kantelbare camera. De camera is uitgerust met infrarood licht, bewegingsdetectoren, een digitale recorder en een omroepsysteem en waarborgt de veiligheid op uw bouwplaats of bouwterrein. De JCB Smart Tower kan op iedere locatie geplaatst worden en maakt gebruik van draadloze communicatietechnologie en een onderbrekingsvrije stroomvoorziening. Ook tijdens een stroomstoring blijft de VPS Smart Tower operatief.

SmartAlarm+

Het draadloze alarmsysteem SmartAlarm+ wordt gebruikt als gemonitorde beveiliging op afstand. Het innovatieve apparaat is voorzien van batterijen met een lange levensduur en kan uitgerust worden met diverse sensoren die zorgen voor detectie en melding van incidenten. Zo kunnen wij het SmartAlarm+ voorzien van bewegingssensoren, brekend glas-sensoren, rookdetectoren en beeld- en videosensoren.

VPS FireAlert

Bescherm het personeel, materieel en de gebouwen op uw bouwplaats met het innovatieve brandbeveiligingssysteem VPS FireAlert. Het apparaat werkt draadloos, heeft een uiterst zuinige batterij en waarschuwt aanwezigen op locatie in een vroegtijdig stadium, zodat het personeel voorzieningen kan treffen, hulpdiensten kan inschakelen en zichzelf in veiligheid kan brengen. Meer informatie over het dit brandbeveiligings- en evacuatiesysteem vindt u op de pagina VPS FireAlert.

Wilt u meer weten over bouwplaatsbeveiliging of terreinbeveiliging van VPS Nederland? Bekijk het op de pagina Bouwplaatsbeveiliging.

Wij staan u graag te woord
Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte
Jan-Willem Tellegen
Jan-Willem Tellegen
Business Unit Manager
Mark van de Haterd
Mark van de Haterd
Business Unit Manager