Antikraak Tiel

Antikraak oplossingen in Tiel, ideaal & flexibel

Een leegstaand pand trekt allerlei onheil aan. Denk aan kraken, vandalisme en inbraken. Ook krijgt een omgeving met veel leegstand een desolate uitstraling. Helemaal niet nodig en ontzettend jammer! Met onze anti-kraak woon- en werkruimtes ben jij in de unieke gelegenheid om gebruik te maken van de mogelijkheden die leegstand te bieden heeft. Woonruimte of werkruimte kan flexibel in gebruik worden genomen. VPS heeft de oplossing voor de tijdelijke invulling van leegstaand vastgoed!

Bekijk ons laatste aanbod in Tiel

Tiel als vestigingsplaats


Een (hanze)stad met meer dan 40.000 inwoners. Westelijk gelegen in de provincie Gelderland en in het midden als je een cirkel zou trekken tussen Dordrecht, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen. Goed bereikbaar met zowel auto als trein en bekend van vele evenementen, waaronder ​‘Jazzy Tiel’, ​‘Woodstock aan de Waal’, ​‘Tiel Maritiem’ en ​‘Tiel Toont’.
Het bedrijventerrein Medel huisvest verschillende regionale en (inter-)nationale bedrijven van de in totaal rond de 3.000 ondernemingen die in deze stad zijn gevestigd.

Kortom, een prima gemeente om te wonen en/​of te werken.

Antikraak woonruimte in Tiel
Ben je ouder dan 18 jaar en op zoek naar een flexibele woonoplossing? Wij hebben vast een passend aanbod voor jouw woonvraag.

Betaalbare huurwoningen zijn moeilijk te vinden en áls je ze vindt, dan is er vaak een wachtlijst. En een koopwoning is niet voor iedereen de meest haalbare keuze. Daarbij komt, soms wil je als huisbewoner ook gewoon flexibel kunnen zijn. Geen lange vaste verplichtingen hebben, maar gewoon een fijne, tijdelijke oplossing. Anti-kraak is dan een betaalbare en voor de hand liggende optie.

Antikraak werkruimte in Tiel
Startups, gevestigde bedrijven, opslagruimtes, tijdelijke kantoorruimtes, werkateliers, tijdelijke showrooms, project onderkomens of elke andere reden die je kunt bedenken waarbij je tijdelijke huisvesting voor je bedrijf of project nodig hebt. Met anti-kraak oplossingen zijn deze behoeften makkelijk en tegen een zeer redelijke prijs te vervullen. De leegstaande locaties zijn divers qua ligging, uitstraling en toepasbaarheid, dus er zal ongetwijfeld iets in ons aanbod zijn, dat aansluit op de wensen die jij hebt voor je tijdelijke werkruimte.

VPS, dé aanbieder van anti-kraak oplossingen
Bij een anti-kraak werk- of woonruimte via VPS, beloof jij ons dat je netjes omgaat met de ruimte die wij ter beschikking stellen en dat je ons of hulpdiensten inschakelt bij onraad. Wij beloven jou dat we je tijdig laten weten tot wanneer je in de ruimte kunt blijven. Doorgaans twee tot vier weken bij werkruimtes en vier weken bij woonruimtes. Ook doen wij ons uiterst om een vervangende ruimte voor je te vinden op het moment dat een woon- of werkruimte opgezegd wordt vanuit onze kant.

Wij hebben in verschillende gemeenten antikraak aanbod. Kijk of er iets voor je bij zit. Bel of mail ons als je vragen hebt. We helpen je graag verder.

Compare listings

Vergelijken