Antikraak en Leegstandbeheer Nijmegen

Het kan moeilijk zijn om betaalbare woningen te vinden om in Nijmegen te wonen. Een populaire stad met hoge prijzen om te huren of kopen. Hoe fijn zou het zijn om te kunnen sparen voor een toekomstige woning door lage woonlasten? Bij VPS bieden we een betaalbare anti-kraak oplossing voor wonen in Nijmegen

Antikraak wonen en werken, is een uitstekende oplossing voor mensen op zoek naar tijdelijke woonruimte in Nijmegen. U kunt vaak direct intrekken en voor een zeer laag maandelijks bedrag in deze woningen wonen. De woningen zijn beschikbaar voor mensen ouder dan 18 jaar. Antikraak wonen is een goede manier om te sparen voor een starterwoning in Nijmegen, bekijk ons actuele aanbod. We bieden ook Leegstandbeheer, volg de onderstaande link voor meer informatie.

Ik zoek woonruimte Nijmegen

Zoek eigenschappen

Bescherm mijn vastgoed Nijmegen

Lees meer

Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland en bestaat al meer dan 2000 jaar. Het maakt deel uit van de Nederlandse provincie Gelderland, vlakbij de Duits-Nederlandse grens ligt. Het bevindt zich aan de rivier de Waal die Duitsland binnenstroomt.

Het heeft een bevolking van meer dan 170 duizend en een oppervlakte van 57,8 km. Een mooie bijkomstigheid is dat het een van de warmste steden van Nederland is, vooral tijdens de zomermaanden.

De stad staat al lang bekend om zijn beroemde Vierdaagse, die begint op de derde dinsdag van juli. Meer dan 40.000 mensen uit 70 landen gaan vier volle dagen wandelen, met grote afstanden variërend van 30 tot 50 km. De marsen worden aangevuld met festiviteiten en deze week is het populairste evenement uit de provincie.

Compare listings

Vergelijken