Antikraak en Tijdelijke Woonruimte Leiden

Een woonruimte of werkruimte in Leiden vinden kan een enorme uitdaging zijn. Zeker als je een betaalbare ruimte zoekt. Een antikraak ruimte in Leiden biedt mogelijkheden als je flexibel én ouder bent dan 18 jaar. Wil je werken, creatief bezig zijn of wonen in deze bijzondere stad met rijke historie? Wij bieden regelmatig antikraak woon- of werkruimte in Leiden aan.

Zoek eigenschappen

Antikraak Leiden

Bij een tijdelijke woonruimte Leiden ben je voorzien van een tijdelijke woonruimte. Om langdurig leegstand te voorkomen, schakelen vastgoedbedrijven en gebouweigenaren VPS Nederland in. Afhankelijk van het soort gebouw, kunnen wij deze ruimtes aanbieden als antikraak woningen of antikraak werkruimtes.

Als je kiest voor deze flexibele oplossing dan kun je tegen een flinke lager bedrag in Leiden wonen. Wij kunnen echter nooit van te voren inschatten hoe lang de ruimte beschikbaar blijft. Onze opzegtermijn is bij een antikraak woning Leiden minimaal 4 weken. En daar beloven wij bij dat we ons best zullen doen om een andere geschikte woonruimte voor je te vinden

Antikraak bedrijfshuisvesting

Niet alle ondernemingen vereisen een langdurige bedrijfshuisvesting. Als jij een betaalbare ruimte nodig hebt voor jouw bedrijfsvoering, dan is een antikraak oplossing wellicht een mogelijkheid. Zeker wanneer je in staat bent om op korte termijn de boel weer op te pakken en te verhuizen naar een ander adres. Want bruikleen je antikraak bedrijfsruimte in Leiden dan geven wij minimaal twee weken de tijd om met je onderneming te verhuizen naar een ander adres. Uiteraard zullen wij jou helpen om dit andere adres te vinden.

Ik zoek woonruimte Leiden

Zoek eigenschappen

Bescherm mijn vastgoed Leiden

Lees meer

VPS Nederland voor antikraak Leiden

Omdat leegstaande panden geen goede uitstraling hebben en vandalisme in de hand werkt, worden ruimtes in dergelijke gebouwen tegen aantrekkelijke tarieven aangeboden. Mensen die antikraakpanden betrekken zijn flexibel en kunnen op korte termijn verhuizen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bedrijven, ZZP’ers en startups die gebaat zijn bij lage huisvestingkosten. Ook kunstenaars

en andere creatievelingen kunnen een antikraak ruimte als atelier of toonruimte gebruiken. De toepassingen zijn talrijk en de ruimtes bevinden zich vaak in markante en/of bijzondere gebouwen. Wij hebben regelmatig antikraak oplossingen in Leiden en andere Nederlandse gemeenten.

Als je via VPS een antikraak woning of bedrijfsruimte betrekt, dan vragen wij jou om een goede huurder te zijn. Dat houdt in dat je afspraken nakomt en ons laat weten als er iets mis is met de ruimte die je in gebruik hebt of het gebouw waarin deze zich bevindt. Wil je meer info? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Bereikbaarheid

Leiden ligt onder de rook van Den Haag aan de kustlijn van Nederland. Directe verbindingen met Den Haag, Hoofddorp en Utrecht. Via de A44 of de A4, die beide aan de zijde langs Leiden lopen is ook Amsterdam makkelijk te bereiken.

Met de auto
· Leiden naar Den Haag 21 km
· Leiden naar Hoofddorp 27 km
· Leiden naar Utrecht 58 km
· Leiden naar Amsterdam 45 km
Met de trein
· Leiden naar Den Haag 17 min
· Leiden naar Hoofddorp 17 min
· Leiden naar Utrecht 43 min
· Leiden naar Amsterdam 23 min

Compare listings

Vergelijken