Antikraak en Tijdelijke Woonruimte Haarlem

Zoek eigenschappen

Haarlem is een geweldige stad om in te wonen, werken of te verblijven. Er hangt een goede sfeer en heeft vele gezellige pleinen, horeca en musea. Geen wonder dus dat de populariteit van Haarlem blijft toenemen. Een ruimte vinden in Haarlem kan daarom een uitdaging zijn. Zeker als je een betaalbare ruimte zoekt voor je bedrijf of om te wonen. Een antikraak oplossing kan dan precies zijn waar je naar op zoek bent.

Antikraak Haarlem

Als je flexibel bent ingesteld en jij je makkelijk aan kunt passen, dan past het antikraak-concept in jouw straatje. Om langdurige leegstand van gebouwen te voorkomen, schakelen vastgoedbedrijven en gebouweigenaren VPS Nederland in. Wij voeren het zogenaamde leegstandbeheer in vele plaatsen in Nederland en wij hebben regelmatig een mooi antikraak aanbod in Haarlem.

Ik zoek woonruimte Haarlem

Zoek eigenschappen

Bescherm mijn vastgoed Haarlem

Lees meer

Leegstandbeheer antikraak woningen

Tijdelijke woonruimte Haarlem is een betaalbare manier om in deze mooie stad te kunnen wonen. Tenminste, als je ouder bent dan 18 jaar. Want dat is één van de voorwaarden voor een antikraak woning Haarlem. Het is altijd een tijdelijke oplossing dus enige flexibiliteit is vereist. Woon je in een antikraak ruimte?

Dan verwachten we van jou dat je een nette bewoner bent en ons op de hoogte brengt als er iets mis dreigt te gaan. Wij zullen jou altijd minimaal 4 weken de tijd geven als je moet verhuizen. Dit is bij antikraak het geval zodra er een andere bestemming is gevonden voor het pand waar je in woont of werkt. Het spreekt voor zich dat we altijd ons best doen om je te helpen bij het vinden van een nieuwe woonruimte.

Werken in een antikraak bedrijfsruimte

Veel startups, bedrijven en ZZP’ers zijn geholpen met een antikraak bedrijfsruimte in Haarlem als langdurige bedrijfsvestiging niet per se nodig is. Ook hier geldt weer dat de werkruimte tegen een laag bedrag kan worden aangeboden en dat flexibiliteit een vereiste is. Meestal is dit, voor met name ZZP’ers en kunstenaars, geen probleem en als dat ook voor jou geldt, dan is het voordelig om voor een antikraak werkruimte Haarlem te kiezen. Bij een antikraak bedrijfsruimte geven wij je minimaal 2 weken opzegtermijn. En ook hier geldt dat wij je zullen helpen bij het zoeken naar een nieuwe bedrijfsruimte.

Wil je voor een snelle huisvestingoplossing antikraak Haarlem kiezen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Bereikbaarheid

Haarlem ligt nabij de kustlijn aan het westen van Nederland. Directe verbindingen met Hoofddorp, Amsterdam en Alkmaar. Vanuit Amsterdam kan je doorreizen naar andere delen van Nederland

Met de auto
· Haarlem naar Amsterdam 32 km
· Haarlem naar Alkmaar 32 km
· Haarlem naar Utrecht 60 km
· Haarlem naar Leiden 40 km
Met de trein
· Haarlem naar Amsterdam 13 min
· Haarlem naar Alkmaar 30 min
· Haarlem naar Utrecht 54 min
· Haarlem naar Leiden 19 min

e stad staat al lang bekend om zijn beroemde Vierdaagse, die begint op de derde dinsdag van juli. Meer dan 40.000 mensen uit 70 landen gaan vier volle dagen wandelen, met grote afstanden variërend van 30 tot 50 km. De marsen worden aangevuld met festiviteiten en deze week is het populairste evenement uit de provincie.

Compare listings

Vergelijken