Antikraak Ede

Antikraak Ede… een win-winsituatie

Als je een tijdelijk onderkomen zoekt om te wonen of als je een locatie zoekt voor je bedrijfsruimte kan antikraak in Ede een oplossing bieden. Ben je flexibel, ouder dan 18 jaar en vind je het niet erg om ergens tijdelijk te verblijven? Een kantoorruimte, atelierruimte of woonruimte via VPS in Ede past in dat geval vast prima bij jou!

Bekijk ons laatste aanbod in Ede

Kantoorruimte in Ede nabij culturele centra

Ede kent een aantal interessante (vergader-)locaties, congrescentra en goed bezochte evenementen. Jouw bedrijf tijdelijk huisvesten in een stad als Ede kan dus een gouden greep zijn. Je bent dan immers dicht bij het vuur en je kunt de locaties die in de directe omgeving zijn, gebruiken voor bijvoorbeeld netwerkactiviteiten. Het grote voordeel van een kantoorruimte via VPS is natuurlijk dat je niet vast zit aan jarenlange contracten. Met leegstandbeheer bieden wij jou volwaardige kantoorruimtes in leegstaande gebouwen die centraal in Ede zijn gesitueerd.

Uniek aanbod voor atelier Ede

Kunstenaars en andere professionele creatievelingen kunnen soms maar moeilijk een geschikte en betaalbare atelierruimte vinden waar zij hun creatieve activiteiten kunnen uitvoeren. Met een antikraak oplossing is dit probleem snel uit de wereld. Tegen een laag maandbedrag heb je daarmee als kunstenaar een prima atelierruimte tot je beschikking. Omdat de antikraaklocaties Ede vanuit leegstand beheer worden aangeboden, dien je wel flexibel te zijn. Het gaat altijd om tijdelijke mogelijkheden. Antikraak woning Ede

Leegstandbeheer van VPS biedt ook mogelijkheden om tijdelijk en flexibel te wonen. Als je, bijvoorbeeld in afwachting van een permanente woonoplossing, voor een kortere tijd een onderkomen nodig hebt in Ede, dan is antikraak een prima tijdelijke oplossing. Hoe tijdelijk is tijdelijk? Dat is vooraf nooit te bepalen. Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat je van de één op de andere dag op straat komt te staan. Bij antikraak wonen Ede geldt een wederzijdse opzegtermijn van 28 dagen, zodat je tijd hebt om een andere woonruimte te vinden. VPS is ook bereid om je daarin te ondersteunen: wij doen ons best om je een alternatieve woonruimte aan te bieden. Wellicht met een andere antikraak woonoplossing in Ede of in een andere plaats, want het aanbod is divers en kan per dag verschillen.

Leegstandbeheer van VPS

VPS verzorgt het leegstandbeheer van diverse gebouwen die tijdelijk leegstaan. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld kantoorpanden, schoolgebouwen, buurthuizen, kerken, kinderdagverblijflocaties of woningen. Omdat leegstand afbreuk doet aan de uitstraling van het gebouw en de directe omgeving en een leegstaand gebouw vaak doelwit is van vandalisme, kraak of diefstal, wordt ervoor gekozen om een antikraak oplossing in te zetten. Hier zijn alle betrokken partijen bij gebaat:

  • De eigenaar van het pand: het gebouw blijft in gebruik en raakt niet in verval
  • Degene die de ruimte betrekt: hij/​zij kan gebruik maken van een woonruimte, atelierruimte of kantoorruimte op een vaak unieke locatie en tegen een lage maandelijkse vergoeding

Kortom: antikraak oplossingen in Ede zorgen voor een win-winsituatie!

Compare listings

Vergelijken