Antikraak en Tijdelijke Woonruimte Dordrecht

Dordrecht is één van de oudste steden van Nederland en erg in trek om in te wonen of om te ondernemen. En als je niet gecharmeerd raakt van de rijke historie en fascinerende geschiedenis, dan kunnen de talloze musea of vele evenementen je misschien overtuigen. Dordrecht heeft haar bewoners en ondernemers veel te bieden en als je kiest voor een antikraak oplossing, dan kun je hier tegen lagere woonlasten van genieten.

Zoek eigenschappen

Antikraak en Tijdelijke Woonruimte Dordrecht

Het vinden van een betaalbare bedrijfsruimte, atelier of woning in Dordrecht is een ware uitdaging. Zeker als je deze voor een langere periode wilt gebruiken. Maar als je flexibel bent en ook interesse hebt om een ruimte tijdelijk te betrekken, dan kan antikraak ruimte Dordrecht een mogelijkheid voor je zijn.

Werken en creëren in Dordrecht

Ook als je een antikraak atelier in Dordrecht betrekt, dan ben je voor een lager maandbedrag voorzien van een ruimte waarin je naar hartenlust kunt creëren, tentoonstellen en werken. Vaak zijn antikraak ruimtes in markante of bijzondere gebouwen. Deze panden kunnen om verschillende redenen voor langere tijd leegstaan. En zolang er nog geen definitieve nieuwe bestemming is gevonden, wordt VPS Nederland ingeschakeld om de leegstand te beheren.

Ik zoek woonruimte Dordrecht

Zoek eigenschappen

Bescherm mijn vastgoed Dordrecht

Lees meer

Leegstandbeheer door antikraak oplossingen

Door ondernemers, ZZP’ers en/of startups de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van een antikraak bedrijfsruimte Dordrecht, krijgen leegstaande panden een nieuwe bestemming. Wij weten nooit van te voren hoe lang het duurt alvorens het gebouw een nieuwe definitieve bestemming krijgt. Daarom hanteren wij bepaalde antikraak voorwaarden.

Een belangrijke voorwaarde isbijvoorbeeld ons opzegtermijn. Gaat het om een antikraak werkruimte Dordrecht, dan krijg je van ons minimaal twee weken de tijd om een andere ruimte te vinden. Gaat het om een antikraak ruimte waarin je woont, dan laten wij je minimaal vier weken van tevoren weten dat je moet verhuizen. Een andere voorwaarde om gebruik te kunnen maken van een antikraak ruimte, is dat je minimaal 18 jaar moet zijn.

Neem regelmatig een kijkje op onze website voor het actuele aanbod van antikraak woonruimte Dordrecht. Ook in andere steden in Nederland hebben wij een antikraak aanbod. Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wij helpen ook als je één van onze antikraak woningen, ateliers of bedrijfsruimtes moet verlaten. Hoewel wij niets kunnen beloven, we zullen altijd proberen om een nieuwe (tijdelijke) huisvesting voor je te vinden.

Bereikbaarheid

Dordrecht ligt onder de rook van Rotterdam nabij het Nationaal Park e Biesbosch. De oude maas stroomt dwars door Dordrecht en de Hollands Diep scheidt Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Met de auto
· Dordrecht naar Rotterdam 26 km
· Dordrecht naar Den Bosch 63 km
· Dordrecht naar Breda 36 km
· Dordrecht naar Utrecht 60 km
Met de trein
· Dordrecht naar Rotterdam 14 min
· Dordrecht naar Den Bosch 60 min
· Dordrecht naar Breda 23 min
· Dordrecht naar Utrecht 1uur en 10 min

Compare listings

Vergelijken