Antikraak Deventer

Betaalbare woonruimte in Deventer? Antikraak wonen bij VPS!

Deventer behoort tot één van de oudste steden van Nederland en kent vele karakteristieke gebouwen die verscheidene functies hebben. Zoek je in de provincie Overijssel een tijdelijke woonruimte (of werkruimte) dan kan Deventer jouw woonplaats worden.

Bekijk ons laatste aanbod in Deventer

Tijdelijk verblijf

Als je van tevoren weet dat je verblijf in deze Overijsselse stad van tijdelijke aard is, dan ben je snel geholpen met antikraak Deventer. Zodra je via een antikraak overeenkomst een woning, studentenverblijf, bedrijfspand, kantoorruimte of atelier betrekt, dan ben je verzekerd van een uitstekende plek tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook als je flexibel bent en je bereid bent om op korte termijn van adres te wisselen, dan is antikraak in Deventer dé oplossing voor jou.

Flexibel en betaalbaar wonen Deventer

Met flexibel wonen bedoelen wij dat je het geen probleem vindt om binnen een termijn van vier weken een andere woonruimte te betrekken. Wij weten nooit voor hoe lang wij jou de ruimte kunnen bieden en vier weken is ons opzegtermijn bij een antikraak woonruimte. Wij zullen je proberen zo goed mogelijk te helpen met nieuwe woonruimte mits wij op dat moment iets beschikbaar hebben. Uiteraard is het grote voordeel bij antikraak wonen de zeer lage maandprijs van de woning. De reden van dit lage bedrag is dat doordat jij in dit pand woont, het pand op deze manier beschermt is tegen leegstandrisico’s en als beloning mag jij hier voor een betaalbare prijs wonen.

Beheer van leegstaande panden

VPS voert onder andere het beheer van leegstaande panden. Niet alleen leegstand in Deventer, ook in andere steden. Leegstaande panden lokken in veel gevallen vandalisme en vernieling uit. Door de ruimte tegen een laag bedrag ter tijdelijke bewoning aan te bieden, gaan we dit risico uit de weg én helpen wij mensen vanaf 18 jaar aan een goedkope ruimte. Een ruimte om te wonen, te creëren, te werken of te studeren. Ons antikraak aanbod is divers en wisselt regelmatig. Zodra je gebruikmaakt van een woon- of werkruimte in antikraakpand, dan vragen wij jou om de ruimte met zorg te gebruiken en ons op de hoogte te brengen van eventuele misstanden.

Kantoorruimte Deventer

Indien je een tijdelijk onderkomen voor je bedrijf of project zoekt, ook dan biedt antikraak een perfecte oplossing. Menig “startup” is gestart vanuit een antikraak kantoorruimte locatie. Wanneer een bruikleenovereenkomst betrekking heeft op zakelijke huisvesting, dan hanteren wij een kennisgevingstermijn van twee tot vier weken. Ook hier geldt dat wij je zullen bijstaan in het vinden van een nieuw, tijdelijk, onderkomen.

Bereikbaarheid

Deventer ligt centraal gelegen in het oosten van Nederland. Met de trein ben je snel in de nabij gelegen grotere steden en met de A1 om de hoek heb je een directe aanrijroute naar de Randstad.  

Met de auto

  • Deventer naar Apeldoorn 21 km
  • Deventer naar Zwolle 35 km
  • Deventer naar Utrecht 86 km
  • Deventer naar Enschede 63 km

Met de trein

  • Deventer naar Apeldoorn 10 min. met de trein
  • Deventer naar Zwolle 25 min. met de trein
  • Deventer naar Utrecht 55 – 65 min. met de trein
  • Deventer naar Enschede 45 min. met de trein

Compare listings

Vergelijken