Antikraak Den Haag

Antikraak Den Haag? Ja, graag!

Met de antikraak oplossingen in Den Haag biedt VPS de mogelijkheid om een tijdelijke woon- en/of werkruimte te betrekken in de leegstaande panden die zij in hun beheer hebben. Een uitstekende manier om woningzoekenden te helpen en tegelijkertijd de leegstand in de Hofstad aan te pakken.

Bekijk ons laatste aanbod in Den Haag

Antikraak bedrijfsruimte Den Haag

Als je bedrijfshuisvesting in Den Haag zoekt en het is niet perse noodzakelijk dat je hier jarenlang wilt blijven, of je bedrijfsactiviteiten zijn flexibel genoeg om te verhuizen, dan is een goede oplossing. Tegen een laag maandbedrag kun je vaak per direct je intrek nemen in de antikraak ruimte. Hoelang je er precies kunt verblijven is van tevoren niet te zeggen, maar je krijgt altijd minimaal twee tot vier weken de tijd om iets anders te zoeken. Uiteraard zullen wij jou daarbij zoveel mogelijk helpen.

Voor kunstschilders, beeldhouwers, pottenbakkers en andere creatievelingen sluit het anti-kraak aanbod vaak exact aan op wat zij zoeken… Een aparte ruimte in een bijzondere setting of meerdere units in een grotere (creatief georiënteerde) locatie. Vaak centraal gelegen en geschikt als atelier en/of expositieruimte. En omdat het een antikraak principe betreft, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een inspirerende oplossing voor de flexibele kunstenaar.

Antikraak werkruimte Den Haag

Misschien zoek je een tijdelijke werkruimte in Den Haag, omdat je bijvoorbeeld in het politieke centrum moet zijn. In dat geval biedt antikraak een prima uitkomst. Bij een bruikleenovereenkomst hoef je je niet voor langere tijd vast te leggen, en dat is fijn als je een tijdelijke werkplek zoekt. Mocht je een ruimte nodig hebben voor een langere periode dan de leegstandoplossing die wij je bieden, dan helpen wij je om een andere ruimte te vinden. Wij hanteren een opzegtermijn van twee tot vier weken voor werkruimtes, ateliers en/of bedrijfsruimtes.

Een betaalbare woning of studentenkamer vinden in Den Haag is een enorme uitdaging. Helaas zal het je vaak niet lukken want de vraag is groot, maar het aanbod is mondjesmaat. Althans, als je kijkt naar de reguliere mogelijkheden. Richt je je pijlen echter op ons antikraak aanbod, dan ziet het er ineens een stuk rooskleuriger uit.

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je op een nette en verantwoordelijke manier in een volwaardige woning verblijven? Bekijk het anti-kraak aanbod in Den Haag. Je dient je wel flexibel op te stellen want wij kunnen je vooraf niet vertellen hoelang je de woningruimte onder jouw beheer mag hebben. We zullen je uiteraard niet van de één op andere dag op straat zetten, maar je moet je wel realiseren dat het een tijdelijke woonmogelijkheid is. Bij anti-kraak wonen hanteren wij een

opzegtermijn van minimaal vier weken en wij zullen altijd ons uiterste best doen om een andere geschikte woonruimte voor je te vinden zodra bekend is wanneer jij moet verhuizen.

Bereikbaarheid

Den Haag, de hofstad van Nederland. Met zijn ligging in West Nederland en op steenworp afstand van het strand een ideale locatie voor dagjes mensen. Zonder een centrumring heb je op drukke dagen een beetje geduld nodig om de stad in of uit te komen, maar met de nabij gelegen A4, A12, A13 en A44 ben je vervolgens snel weer onderweg naar je nieuwe bestemming.

Met de auto

· Den Haag naar Rotterdam 23 km

· Den Haag naar Amsterdam 65 km

· Den Haag naar Leiden 23 km

· Den Haag naar Gouda 33 km

Met de trein

· Den Haag naar Rotterdam 25 min

· Den Haag naar Amsterdam 40 min

· Den Haag naar Leiden 12 min

· Den Haag naar Gouda 18 min

Kortom: Zoekende naar een betaalbare en tijdelijke woon/werk ruimte in Den Haag? Anti-kraak dan graag!

Compare listings

Vergelijken