Antikraak Den Bosch

Antikraak en Leegstandbeheer Den Bosch

In de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant kan het lastig zijn om een betaalbare woning of werkruimte te vinden. Gelukkig kan je op de site van VPS regelmatig divers antikraak Den Bosch aanbod vinden.

Bekijk ons laatste aanbod in Den Bosch

Antikraak wonen Den Bosch

Voor personen die ouder dan 18 jaar zijn en een tijdelijke woonruimte zoeken in ​‘s‑Hertogenbosch, is antikraak wonen een prima oplossing. Tegen een lage maandprijs kun je — vaak per direct — een woning betrekken. De leegstaande gebouwen waar deze woningen zich bevinden, hebben voor een (langere) periode nog geen bestemming. Omdat leegstand vaak een negatieve stempel drukt op een omgeving, kiezen wij ervoor om de woningen als anti-kraak woonoplossing aan te bieden.

Hoewel we van tevoren nooit kunnen inschatten hoelang het anti-kraak huis beschikbaar is voor je, hoef je niet bang te zijn dat je van de één op andere dag het huis moet verlaten. Bij antikraak wonen hanteren wij een kennisgeving van minimaal vier weken. En wij zullen altijd ons uiterste best doen om je een andere (antikraak) oplossing aan te bieden.

Antikraak werken Den Bosch

Tijdelijke projecten, beginnende ondernemingen, werkruimtes of atelierruimtes voor kunstenaars en/​of andere creatieve personen, flexibele showrooms, en alle andere mogelijke (tijdelijke en/​of flexibele) oplossingen die je zoekt voor je werkactiviteiten, kun je tegen een aantrekkelijk maandbedrag huisvesten in een antikraak werkruimte. Vaak bevinden deze ruimtes zich in bijzondere panden met een unieke uitstraling. 

Het daadwerkelijke antikraak aanbod in Den Bosch is divers en kan per dag wijzigen. Ook bij antikraak werkruimtes kunnen wij nooit van tevoren aangeven hoelang je van de ruimte gebruik kunt maken. Antikraakruimtes die gebruikt worden voor huisvesting van een zakelijk initiatief, kennen een opzegtermijn van twee tot vier weken. Ook hier geldt dat wij altijd zullen trachten je een aanbod te doen voor een vervangende ruimte.

VPS Leegstandbeheer

Leegstaande panden en gebouwen geven een omgeving altijd een enigszins trieste aanblik. Ook blijkt uit cijfers dat vandalisme en criminaliteit hoger zijn in een omgeving waar veel leegstand is. Met ons antikraak aanbod bieden we een efficiënte oplossing voor de leegstand en we komen de vraag naar tijdelijke woon- en werkruimtes, tegemoet. Een win/​win situatie dus. Bezoek regelmatig onze website zodat je op de hoogte blijft van ons aanbod.

De antikraak overeenkomst

De minimale leeftijd waarop je met ons een antikraak overeenkomst kunt aangaan is 18 jaar. Als je tijdelijk gebruik wilt maken van onze anti-kraakruimtes (of dit nu ten behoeve van wonen of werken is), dan wordt er een bruikleenovereenkomst afgesloten. 

In deze overeenkomst staat onder andere dat jij ons belooft om een oogje in het zeil te houden en de ruimte op een nette manier te gebruiken. Eventuele aanvullende voorwaarden en afspraken, worden ook in de overeenkomst vermeld. Deze bepalingen kunnen per ruimte verschillen.

Compare listings

Vergelijken