Antikraak Assen

Flexibele antikraak oplossingen in Assen

Het is geen raadsel waarom het in Assen, met bijna 70.000 inwoners op 84 vierkante kilometers, niet altijd even makkelijk is om een geschikte woon- of werkruimte te vinden. De hoofdstad van de provincie Drenthe heeft dan ook veel te bieden aan inwoners en ondernemers. VPS maakt een ruimte gebruiken Assen mogelijk met antikraak oplossingen.

Bekijk ons laatste aanbod in Assen

Antikraak Assen

Leegstand van gebouwen geeft een desolate indruk en doet afbreuk aan de leefbaarheid van de directe omgeving. Om dit te voorkomen biedt VPS in verschillende steden antileegstand (oftewel, antikraak) oplossingen aan. Dat wil zeggen dat je tegen lage maandelijkse vergoeding je intrek kunt nemen in een woon- of werkruimte. Zo ook een bedrijfsruimte Assen. Het antikraak aanbod van VPS is divers en kan per dag verschillen.

Kantoorruimte Assen

Ben je flexibel en zoek je op korte termijn een ruimte om je kantoor in Assen te huisvesten? Antikraak biedt uitstekende mogelijkheden. Het leegstandbeheer van VPS in Assen is er op gericht om bedrijfsruimtes en kantoorruimtes tijdelijk beschikbaar te maken voor startups en flexibele ondernemers die een betaalbare werkruimte zoeken. In veel gevallen ontstaat in een leegstaand kantoorpand door middel van de antikraak oplossing een verzamelplek of broedplaats van ondernemers.

Atelier Assen

Kunstenaars in allerlei disciplines weten hun weg te vinden naar Assen. Ook zij kunnen uitstekend een atelier of werkruimte betrekken in een antikraakpand van VPS. Assen kent diverse mogelijkheden voor een tijdelijk en flexibel onderkomen. Ook als je een geschikte ruimte zoekt voor het exposeren van je kunstwerken, dan biedt antikraak vaak een prima en betaalbare oplossing.

Antikraak wonen Assen

Regelmatig zijn er mogelijkheden bij VPS om antikraak te wonen. Als je een ruimte zoekt om tijdelijk in te verblijven en je flexibel bent dan is antikraak een prima en betaalbare oplossing. Antikraak wonen via VPS is alleen mogelijk voor personen die ouder zijn dan 18 jaar.

Zo flexibel is antikraak in Assen

Het enige dat VPS van tevoren kan beloven, is dat de leegstandoplossing tijdelijk is. Hoe tijdelijk? Dat kan vooraf niet worden vastgesteld. Uiteraard stellen wij je er meteen van op de hoogte als wij weten dat de ruimte waar jij gebruik van maakt een andere bestemming krijgt. Wij hanteren een (wederzijdse) opzegtermijn van 28 dagen en doen ons best om een vervangende antikraak ruimte voor je te vinden.

Spelregels m.b.t. antikraak wonen of antikraak bedrijfshuisvesting Assen

VPS biedt jou een ruimte aan om in te wonen en/​of te werken. Het maandbedrag dat je betaalt ligt veel lager dan in het geval van reguliere huur. We vragen aan jou om netjes met de woon- of werkruimte om te gaan en dat je eventuele misstanden meldt bij VPS. Ook dien je ervan bewust te zijn dat de huisvesting van tijdelijke aard is.

Heb jij interesse in een antikraak ruimte in Assen? Bekijk ons ruimteaanbod en meld je aan via www​.vps​-nl​.com/​a​anbod.

Compare listings

Vergelijken