Antikraak en Leegstandbeheer Arnhem

Arnhem is een populaire stad en het is lastig om een betaalbare woning te vinden om in te wonen. Hier bij VPS bieden we betaalbare antikraak- en werkoplossingen voor wonen in Arnhem. Ook voor vastgoedeigenaren bieden wij leegstandbeheer aan, volg onderstaande link voor meer informatie.

Ik zoek woonruimte Arnhem

Zoek eigenschappen

Bescherm mijn vastgoed Arnhem

Lees meer

De geschiedenis

De Nederlandse stad Arnhem, met zijn brede boulevards en groene ruimtes, trekt hordes toeristen uit Nederland zelf, door heel Europa en zelfs daarbuiten. De stad werd gesticht door de zogenaamde ‘Sugar Barons; rijke Nederlanders die terugkeerden van hun verblijf in de koloniën. Opgebouwd door deze welgestelde zakenlieden en grotendeels dankzij hun inspanningen is het vandaag een van de mooiste gebieden van Nederland.

De stad heeft een geschiedenis die zowel interessant als misschien een beetje ongelukkig is. Het werd zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog toen de Slag om Arnhem (in september 1944) Britse parachutisten op hevig Duits verzet zag stuiten toen de Britse troepen probeerden bruggen over de Rijn te veroveren. Interessant genoeg lag de stad oorspronkelijk niet aan de Rijn – de rivier werd tijdens de middeleeuwen omgeleid om te dienen als een commerciële waterweg die de stad met markten in het hele land en daarbuiten verbond.

Antikraak en Leegstandbeheer Arnhem

De Slag om Arnhem was zo’n verwoesting dat er een enorme wederopbouw nodig was – maar tegen de tijd dat die voltooid was, had de stad veel van zijn vroegere glorie en charme herwonnen.

Wil je meer weten over De Slag om Arnhem, vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan het ‘Airborne at the Bridge’-museum dat uitkijkt over de John Frost-brug (die de focus was van de Britse inspanningen en de Duitse verdediging) als je Arnhem bezoekt.

Tegenwoordig is Arnhem een ​​bloeiende stad met een levendige toeristenindustrie. Het beschikt over talloze attracties die een geweldig dagje uit bieden voor alle leeftijden. Arnhem is een fijne stad voor zowel gezinnen als voor de jonge en energieke mensen die zich tot in de vroege uurtjes kunnen vermaken.

Voor bierliefhebbers is een bezoek aan ‘T Taphuys’ sterk aan te raden. Met 100 bieren en geweldige keuzes als het op wijn aankomt, is de bar, die te vinden is op het oude stadsplein, altijd levendig. Hou je ervan om mensen te bekijken, bemachtig op de vroege avond een plekje op het plein en zie het volstromen met mensen voor een avondje uit.

Degenen die echter iets substantiëler willen eten, moeten plaatsnemen in ‘De Zilte Zeemeermin’ voor een aantal ongelooflijke zeevruchtenkeuzes. De traditionele gezouten haring is het vermelden waard, net als de gerookte meervalfilet. Het zou ook een vergissing zijn om de verse oesters die een trouwe aanhang hebben, te negeren.

Als u Arnhem bezoekt, ontdekt u een bruisende stad met een aantal culturele en historische bezienswaardigheden en een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. Het is het perfecte tegengif voor de stress van het leven in de grote stad. Het wordt ten zeerste aanbevolen aan iedereen die van een rustiger levenstempo wil genieten – in ieder geval voor een dag of twee.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

80+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken