Accountmanager New Business

Standplaats Den Haag of Rotterdam (regio West & Zuidwest)

Standplaats: Den Haag of Rotterdam
Werkgebied: West- en Zuidwest-Nederland (Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant)
Niveau: hbo-niveau
Dienstverband: fulltime (36-40 uur)

Heb jij al een aantal jaar commerciële werkervaring en hou je ervan om binnen jouw eigen regio de regie te pakken over het resultaat? Ben jij zelfstandig en zelfstartend en voel je je thuis in een vrije functie, waarbij je actief de verbinding zoekt met je collega’s? Dan is dit de rol voor jou!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager New Business bij VPS Nederland ben jij dé commerciële driver van regio West/Zuidwest. VPS zet vastgoed gedurende de periode van leegstand zinvol in en beschermt het tegen vandalisme, kraak en/of verloedering. Wij voorkomen hiermee onnodige kosten voor de eigenaar en behouden een leefbare en representatieve omgeving.

Tevens verzorgen wij met VPS Special Projects de tijdelijke exploitatie van leegstaand vastgoed dat in afwachting is van toekomstige plannen op de middellange termijn (sloop/nieuwbouw, herontwikkeling en verkoop/verhuur).

Onze klanten variëren van gemeentes, woningcorporaties en zorginstellingen tot projectontwikkelaars en beleggers. Je beheert de huidige klantenportefeuille door uitstekend accountmanagement en breidt deze uit door sterke acquisitieactiviteiten. Maar dit doe je niet alleen! Je werkt nauw samen met de regiomanager en het regioteam, die de operationele verantwoordelijkheden in de regio dragen en jou natuurlijk vanaf het begin bijstaan.

Jij stelt in overleg met de regiomanager een salesplan op en werkt aan een sterke relatie met klanten en prospects. Uiteraard bouw je jouw netwerk steeds verder uit door het actief telefonisch benaderen en vervolgens blijven bewerken van prospects. Je voert gesprekken met vastgoedeigenaren, bezoekt congressen en neemt deel aan andere netwerkactiviteiten die jou helpen het juiste resultaat te behalen. Je zorgt dat je goed op de hoogte bent van wat er in de markt speelt, je bent alert op aanbestedingen en leads en in staat hier actief op in te spelen.

Op basis van jouw salesgesprekken werk je, in nauwe samenwerking met de collega’s uit de regio, een maatwerkpropositie uit en en vertaal je deze naar offertes en overeenkomsten. Ook wanneer een pand in beheer is bij je collega’s vanuit de regio blijf je betrokken en zorg je er voor dat de eigenaar goed op de hoogte is van alles wat er speelt. Uiteraard leg je alles goed vast in ons CRM-systeem Microsoft Dynamics.

Wie zoeken we?

Met jouw succesvolle B2B saleservaring in de buitendienst hoeven we jou niks meer te vertellen over hoe je klanten vindt en bindt. Het is belangrijk dat je goed om kunt gaan met veel vrijheid in je werkzaamheden, maar altijd de verbinding blijft zoeken met je collega’s. En uiteraard ga je voor succes!

Verder:

  • Beschik je over hbo werk – en denkniveau
  • Heb je minimaal 3 jaar relevante ervaring in de buitendienst
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Den Haag of Rotterdam
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Heb je bij voorkeur een achtergrond in de vastgoedsector of arbeidsbemiddeling

Wat bieden we jou?

Je bent onderdeel van de afdeling Leegstandbeheer binnen VPS Nederland. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om jouw werk geheel zelfstandig te doen, terwijl je op alle nodige vlakken wordt bijgestaan door jouw commerciële collega’s en de regiomanager. Je rapporteert aan de regiomanager. Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform basissalaris met een aantrekkelijk bonusmodel
  • 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling
  • Representatieve auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Werken in een klein team met betrokken collega’s
  • Ruimte om initiatieven te ontplooien en jezelf te ontwikkelen

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Enthousiast? Dan leren wij je graag kennen! Stuur je cv en een korte motivatie uiterlijk 30 september 2022 t.a.v. Ruben van der Giessen (regiomanager) naar werken@vps-nl.com, o.v.v. Vacature Accountmanager New Business West & Zuidwest. Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. We streven ernaar de hele procedure binnen drie weken te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Stel ze gerust aan Ruben. Hij is te bereiken op 06 822 156 92.

Over VPS Nederland

VPS Nederland levert maatwerk op het gebied van leegstandbeheer (antikraak), onderhoud en beveiliging. Wij beheren, onderhouden en beveiligen elk type vastgoed. In Nederland telt VPS ongeveer 60 collega’s. VPS Nederland maakt onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 1.700 medewerkers in dienst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

1.500+ gebouwen in beheer

Al meer dan 30 jaar beheren, onderhouden en beveiligen we vastgoed voor overheden, beleggers en woningcorporaties.

18.500+ vastgoedinspecties

Jaarlijks voeren we meer dan 18.500 inspecties van vastgoed uit, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status.

3.000+ tijdelijke gebruikers

Betrokken bewoners, ondernemers en kunstenaars beschermen met trots het vastgoed van onze opdrachtgevers.

75+ enthousiaste medewerkers

Een professioneel team van specialisten werkt dagelijks aan oplossingen voor leegstandbeheer, onderhoud en antikraak.

Compare listings

Vergelijken